2777
2789
عنوان

نظرتون راجب نگرفتن عروسی چیه؟

366 بازدید | 30 پست

غیراز مبحث کرونا من به نظرم عروسی مجلل و بزرگ و مهمون زیاد صرفا خیلی زیبا نیست

من دوست دارم یه عقد تو باغ بگیرم با جمعیت کم و کسایی که حس میکنم بهم نزدیکن و دوستم دارن (خانوادگی نزدیک)و (دوستای بینهایت صمیمی)

و بعد هم عروسی نگیریم و یه سفر خیلی توپ بریم ✌ عشق و حال کنیم 

عوض اینکه بخواییم به یه سری آدمی که اصلا زندگی ما براشون مهم نیست سور بدیم و خوشحالیمونو باهاشون شریک شیم 😊

نظرتون چیه؟ 

تعداد رای : 44
نظرسنجی
یسس😎😃
32
72%
نووو😒مخالفم
12
27%

من عروسی نگرفتم عوضش جاریم دوبار گرفت و من بعد ده سال حسزت به دلم 

پول میاد و میره ولی عروسی یه باره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

یعنی لباس عروس نپوشی؟

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

من اگه کرونا نبود هم مراسم عروسی رو دوست نداشتم ‌. چیه یه عالمه پول تالار میدن . البته شرایط خانوادم یجوریه که حتما باید بگیریم ولی خودم جشن خلوت و خانوادگی رو ترجیح میدم

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊
من اگ کارم درست شه بجا عروسی میرم حج نشدم عروسی اسلامی میگیرم ان شاالله

همون عروسی بگیر به نظرم سنگین‌تری 😃

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
من عروسی نگرفتم عوضش جاریم دوبار گرفت و من بعد ده سال حسزت به دلم  پول میاد و میره ولی عروسی ی ...

به پولش نیستم ( البته که پول هم خرج میشه)

در کل میگم دقت کنی نصف آدمایی که دعوتن تو عروسیا ممکنه اصلا از عروس دوماد خوششون نیاد 

چرا باید بهترین روز زندگیم با همچین آدمایی شریک بشم؟

منم خیلی ایدم مث خودتع

چ فرقی داره ی شب بکوب برقص

صغرا بیاد اصغر بیاد 

ی مهمونی قشنگ دور همی و کوچیک فقط تا حد خاله عمو و رفیق فابا 

بعدش با هزینه عروسی ادم هر کاری بکنه و ب هر دردیش بزنه والا منطقی تره...

حالا مثلا تالار نباشه و ی شام ب ۳۰۰ نفر نده ادم نمیشه ؟ به نظرم همش مد گراییو رفتارا اشتباهه ک ازدواجو سخت میکنه

یعنی لباس عروس نپوشی؟

من لباس نپوشیدم اصلا هم پشیمون نیستم مسخره بازی 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد