2777
2789

دوتا پودمان هست  هر پودمان  فک کنم  ۸ کتابه  دوتاهم  عملی  هست البته من اموزگاری رو میگم     تو سامانه  LMSکلاسهات  بصورت انلاینه بعدشم امتحانا هم  مجازیه .ومتونی  تقلبم  کنی خخخخخ به همین  اسانی  به همین  خوشمزگی

فقط حیدر امیرالمومنین است

من ۲۰ سالمه دوس داشتم برم کنکور فرهنگیان بدم فقط بخاطر اینکه بعد قبولی مستقیم استخدام رسمی هستی و بیمه دارم

خواستم برم اما هیچ علاقه ب تدریس ندارم حوصله درس وندارم نمیدونم برم دنبالش یانه😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ سالمه دوس داشتم برم کنکور فرهنگیان بدم فقط بخاطر اینکه بعد قبولی مستقیم استخدام رسمی هستی و بی ...

برو  علاقه پیدامکنی عالیه  سنتم  خوبه  بعد ۲۴  سال  نمتونی  شرکت کنی

برو  علاقه پیدامکنی عالیه  سنتم  خوبه  بعد ۲۴  سال  نمتونی  شرکت ...

یعنی برم میتونم موفق شم؟دوس دارم برم اما ازاین میترسم بخاطر علاقه کمم واس تدریس موفق نشم وخسته شم از کارم

وگرنه خودمم خیلی دوس دارم معلم شم اما بیشتر فقط واس موقعیت شغلی و حقوق وبیمشه

وگرنه علاقه زیادی ب درس ندارم

دوتا پودمان هست  هر پودمان  فک کنم  ۸ کتابه  دوتاهم  عملی  هست البته م ...

هه ممنون در مورد پودمان دوم به کم بیشتر میگین؟ سخته یعنی زیاد کار می بره

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم
هه ممنون در مورد پودمان دوم به کم بیشتر میگین؟ سخته یعنی زیاد کار می بره

من راستش  معلم  غیردولتیم  پودمان  نگذروندم  ولی  خاهرم  وخاهرشوهرم  وزنداداشم دارن مگذرونن خلاصه  راحته  اصلا غصه نخور

یعنی برم میتونم موفق شم؟دوس دارم برم اما ازاین میترسم بخاطر علاقه کمم واس تدریس موفق نشم وخسته شم از ...

اکثرا همه همینن  ولی  علاقه  پیدامکنی حتمابرو