2777
2789
عنوان

کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 20 پست
مرسی عزیزدلم، قربونت برم ، مجبورم نوعی دیگه بگیرم، 🌷🌷

خواهش میکنم 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا جدی میگی؟ خیلی نگرانم حتی بعد ۲۱ روز که قرص هم تموم شه بعدش رابطه داشته باشیم تا روز پریود ...

عزیزم من سعی می‌کردم که اون تایمی که منتظرم پری بیاد وقرصم تموم شده بود یا رابطه نداشتم یااینکه طبیعی جلو گیری میمردم حالا دقیق نمیدونم احتمال باردارشدن داشت یانه.. احتیاط کنی بدنیس

عزیزم من سعی می‌کردم که اون تایمی که منتظرم پری بیاد وقرصم تموم شده بود یا رابطه نداشتم یااینکه طبیع ...

ماه قبل من ۱۲ پری شدم اون موقه قرص نمیخوردم

الان این ماه هم باید همون ۱۲منتظر باشم؟

من یک مامان هپارینی‌ام