2777
2789
عنوان

شوهرم تو خونه هیچ کاری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 28 پست
خیلی اشتباه گفته چون بعضی مردا اصن اهل کار تو خونه نیستن ولی علاقه دارن به خانومشون و درضمن اون اوای ...

پس من چکار کنم من برم تعمیرکار بیارم تو خونه پس شوهر کردم چکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا غر نزدم خدمتی ک من میکنم هیچ زنی نمیکنه 

خب عزیزم همین پیام که دادی مشخصه چطور باهاش برخورد کردی

اگه با محبت و دوستی ازش میخواستی انجام بده تاثیرش بیشتر بود

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
اصلا غر نزدم خدمتی ک من میکنم هیچ زنی نمیکنه 

عزیزم دیگه مردا میرن سرکار وظیفه شونو انجام‌میدن میان خسته ان دیگه نمیشه که هم کارا خونه رو انجام‌بدن‌هم‌کارا که میرن سرکار دبگه زن برای خونس

جدی‌دِحس‌زندگی‌نی.
خب عزیزم همین پیام که دادی مشخصه چطور باهاش برخورد کردی اگه با محبت و دوستی ازش میخواستی انجام بده ...

هزار بار بهش گفتم میدونم تند برخورد میکنم اما از خونسردی اون عصبی میشم 

همه کار کردم واسش هرکاری بگی کردم اما هیچکاری نمیکنه

هزار بار بهش گفتم میدونم تند برخورد میکنم اما از خونسردی اون عصبی میشم  همه کار کردم واسش هرکا ...

بشین باهاش حرف بزن

تاثیرش از این پیام بیشتره

اون الان حتی نمیدونه چرا بهش این پیامو دادی

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
وا ینی چی نیا خونه؟؟ خوب اونم بیرون داره زحمت میکشه  شاید یادش میره

یخچال خراب یادش میره یا من با دست لباس میشورم 

دوتا لباس شویی داریم یکیش وصل نیس من میتونم بگم تعمیرکار بیاد اما دوس دارم اون یکی رو بیاره اون مسئولیت بپذیره

پس چکار کنم چون بیاد اینجا مطمینم جیغ جیغ میکنم امروز رسیده ب مغزم

عزیزم آروم باش میدونم عصبانی اما بخدا تمام کتک کاریا و دعواهای بد از همین پیامای بدون فکر شروع میشه 

تو اول پیام رو پاک کن 

وقتی میگی میتونم بگم یکی بیاد درست کنه خب بگو بیاد 

اوت به اندازه داره کار میکنه بخدا کار بیرون خیلی فرسایشی و سخته آدم رو از نظر روانی و ذهنی داغون میکنه 

سعی کن فضای خونه رو تا جایی ک میتونی آروم کنی تا اون تو خونه ارامش داشته باشه 

کارایی ک ازت برمیاد انجام بده و بیخیال باش 

بخدا دو روزه عمر ارزش این همه تنش و حرص رو نداره 

...
همسرمنم خیلی کم کمک میکنه درحد جمع کردن میز...همین سه تام بچه دارم تازه نصف شب دستورمیده پاشو فلان ...

باز خوبه همسرتون ی سفره جمع میکنه البته اینم خیلی کمه شوهر من میخوره میره رو مبل دراز میکشه بهش میگم عزیزم بیا کمک اصلا انگار نمیشنوه

خیلی دوسش داشتم اما دلمو خون کرده 

باز خوبه همسرتون ی سفره جمع میکنه البته اینم خیلی کمه شوهر من میخوره میره رو مبل دراز میکشه بهش میگم ...

قبل بچه همینکارم نمیکرد..کلا اکثرمردای ایرانی اینجورین اوقا ت خودتو تلخ نکن

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
عزیزم آروم باش میدونم عصبانی اما بخدا تمام کتک کاریا و دعواهای بد از همین پیامای بدون فکر شروع میشه& ...

پیام رو اومدم پاک کنم دید 

جوابی هم نداد 

دوستم خستم ب هیشکی هم نمیتونم چیزی بگم اصلا ب خودش نمی گیره تا غر میزنم میگه چند روز تا عادتت مونده 

بیشتر حرصم میگیره یعنی میگه من خوبم تو عصبی هستی 

تا میومد خونه میبردمش حمام لیفش میزدم بعد ماساژش میدادم بعد چراغ خاموش میکردم بخوابه 

یبار ب من نگفته موهات قشنگه بعد ب دختر همکارش گفته خانم مو زیباااا نهایت ی معذرت خواست ازم

ارزوم شده ی جورابشو بشوره 

میخواستم خودم امروز بلیط بگیرم برم مسافرت یکم دور بشم بعد گفتم کجا برم من اخه ب اون گفتم نیا خونه