2777
2789

سلام

دوستان من قیمه واسه شام گذاشتم، مهمون دارم زود گذاشتم که آماده کنم همه‌چیو نمونه لحظه آخر

نمیدونستم لپه اش از اوناس که زود میپزه!

الان لپه کامل‌پخته ولی گوشتش اصلا نپخته و کلا خورشت اصلا جا نیفتاده.

یعنی قشنگ ۲‌ساعت‌ کامل لازمه که جا بیفته

چیکار‌کنم؟ لپه اش ‌وا میره بی ریخت میشه که نه؟راهی هست؟

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لپه وا نمیره منم همیشه لپه رو همون همراه گوشت میندازم باهم،،، طوریش نمیشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اگ میتونی گوشت هاشو جدا کن جدا بپز بعد اضاف کن

احسنت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

آشپزیم که خیلی خوب نیست ولی با کفگیر لپه ها رو سعی کن دربیاری نیم ساعت آخر دوباره اضافه کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

گوشت ها رو جدا کن با مقداری از اب خورشت بریز تو زود پز اب هم بهش اضافه کن بزار خوب بپزه بعد وقتی پخت بریز گوشت ها رو لپه ها برا جاذافتادن هم. مقداری ارد رو با اب سرد حل کن وقتی خورشتت شروع کرد به قل زدن اضافه کن بهش

فقط زیاد ارد نزنی طعم ارد بگیره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر