2777
2789

ترمی دارم میخونم🤗مدرسه شبانه سه روز پیش رفتم ثبت نام و جامعه و فارسی و نگارش و جغرافیا و استان برداشتم سال دهم الان تقریبا روزی شش ساعت دارم جغرافیا و استان میخونم ولی حتی یه کلمه هم یادم نمیمونه عادیه؟  

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. آرام آرام اعتماد به نفستو پیدا میکنی. موفق باشی

خدا کنه اصن امید ندارم که کنکور قبول شم

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
اگر نیاز به مشاور تحصیلی داری میتونم بهت معرفی کنم عزیزم 

ممنون میشم اگه معرفی کنی 

زیاد برای استان شناسی وقت نزار...مطمئنا بلدی و تلقینه ک فک میکنی بلد نیستی ...میتونی خلاصه برداری کن ...

زورم میاد بخونمش🤣تو کنکور هم نیست 🥵خیلی هم سخته 

جای تحسین داره😊

بله عادیه فقط بخون تاذهنت بازبشه وقدرتش بره بالاهرچی بیشتربخونی حفظیاتت هم تقویت میشه نگران نباش

حالایکی‌میخوادبه خودم بگه من جامعه هرچی میخوندم اصلاو ابدا توذهنم نمیرفت الانم فقط یک کلمه ازش یادمه اونم جهان اجتماعی😐😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
منم بعد ۶ سال مجدد دانشجو شدم دقیقا تو شرایط توام 

خیلی سخته کاش شرایطم یه جوری نمیشد ک بخوام ترک تحصیل کنم 

اگه امید نداشته باشی قبولم ‌نمیشی. مگه بقیه که قبول میشن چه میکنن؟ درس میخونن تو هم داری میخونی ...

ممنونم 🤗😍مرسی ازراهنماییت