2777
2789
عنوان

بخشیدن خیانت شوهر

2848 بازدید | 34 پست

دوستای مجازی گلم آیا تجربه اینو داشتید که فرد خیانت کار رو ببخشید؟؟زندگیتون بعد از بخشش چطوریه؟ایا پشیمون هستید؟توروخدا یه کم راهنمایی کنید از تجربه هاتون بگید ؟ایا شما هم حس کردید همسرتون بعد از خیانت رو دیگه دوست ندارید؟یا مثلا کمتر دوستش دارید؟تو حال خوبتون یاد کاراش با زن دیگه میوفتین و حالتون بد بشه؟یا فقط من اینطورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیانت خط قرمزمه به هیچوجه نمیبخشم به همسرمم گفتم اگهه روزی این اتفاق بیوفته خودت جمع کن و از ای ...

گاهی وقتا آدم متوجه خیانت نمیشه 

مرده هم صداشو درنمیاره چون فکر می‌کنه توبه کرده یا دیگه تکرار نمیکنه

متاسفانه بعدش طرف درست نميشه 

به كارش ادامه ميده فقط با احتياط بيشتر 

و بله ادم ياد كاراش ميفته و فقط خىدشو با زنيةه شوهرش باهاش بوده مقايسه ميكنه و باعث افسردگي و حسودي ميشه😞

من خیانت ندیدم هنوولی یه عکس کنارشاگردابافاصله ازهم ازشون دیدم همش فکرم درگیرشهبااینکه ثابت کردک چیزی بینشون نبوده تایه عکس بگم بیاباهم بگیریم بگه نه یاداون میفتم

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

من بخشیدم ..ولی چون ویژگی های خوب شوهرم زیاد بود اتفاقا امروز براش تاپیک زدم همه نظرشون این بود ک شوهرت عالیه😒

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

اگر قصدتون  ادامه ی  زندگیِ

باید  طرف مقابل تون  تلاش کنه  اعتماد از دست رفته  رو  به انحاء مختلف  برگردونه  تا  اعتماد سازی مجدد اتفاق بیوفته

و از طرفی  هر دوتون  باید زیر نظر مشاور  تغییرات و اصلاحی  رو بوجود بیارید که  دیگه اتفاقات گذشته تکرار نشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....