دوستان کسی به این جمله که میگن بختت بستست و هرخاسگاری بیاد نمیشه اعتقادداره؟وکسی بوده که اینو بهش بگن ولی برخلافش ازدواج کنه و به این باور برسه که اینا خرافاته؟توروخدا بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوره بقره رو ب مدت ۴۵ روز گوش بده شاید توی این دوران اذیت شی گلم اصلا اهمیت نده اثراتشه مثلا حالت تهوع بگیری توخواب ببین سوسک بالا میاری اینا خوبن یعنی داره اثر میکنههه
از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖