2777
2789
عنوان

عمل لازک کردم میشه بیاین گمک

83 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من امروز ۱۱ روزه عمل لازک کردم ولی از پریروزه سردردهای خیلی شدید دارم احساس می کنم مغز سرم درد میکنه سرم خیلی بهش فشار میاد انگاری قلبم داره با شدت تو سرم می زنه بدجور نبض میزنه ها اصلاً افتضاح  گوشام مث سرم درد میکنه

اصلا کل سرم گوشام صورتم مغزم همشون همینجورین

کسی عمل کرده مثل من بوده باشه ؟

هفته اول اینطوری درد نداشتم فقط سوزش داشتم و به نور حساس بودم ولی از پریروز واقعاً خیلی دارم اذیت میشم می خوام بدونم طبیعیه یا ن 

ممنون میشم راهنماییم کنین

چه کنم با غم دل...

برا دکترت زنگ بزن بپرس

میشه بگی هزینه ت چقد شد؟ شماره چشمت چند بود؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.