2777
2789

سلام خانوما کسی طرز تهیه دقیق اش گوجه فرنگی ما ترکارو بلده همون که تو مراسما خیلیا میپزن من عاشق این اشم ولی هر چی تو اینترنت میزنم دقیق نمیفهمم

سلام خانمی من اینطوری میپزم لوبیا چشم بلبلی رو میزارم حسابی میپزم بعد بلغور میریزم بلغور که پخت سبزی آش و برنج میریزم و جدا پیاز داغ میکنم زردچوبه فلفل میزنم یه قاشق رب و یه کاسه پوره گوجه ونمک تفت که خورد میریزم تو اش میزارم جابیوفته نمکشو اندازه میکنم یه مقداری آب قلم میریزم و آبش اندازه شد نصف استکان آبغوره میریزم و تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا بلبلی رو جدا میپزم اگه نداشتم با چیتی هم میپزم.

پیاز رو تو قابلمه تفت میدم بعد بلغور و برنج و نمک و زردچوبه و آب قلم(یا اشکنه) میریزم

بعدش تو یه تابه کوچولو گوجه رنده شده و رب رو  کمی تفت میدم ک رنگش قشنگ بشه ب آش اضافه میکنم

وقتی همه چی خوب جاافتاد و پخت خاموش میکنم بعد غوره میزنم

وقتی غوره میجوشه بوی خوبی نداره

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 
ببخشید شما گوشت چرخ کرده نمیریزین

من نه اگه آب گوشت فریز داشته باشم اونو میندازم یا یه دونه  اشکنه

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه