سلام عزیزان بعد کلی انتظار خدا دامنمو سبز کرد و بهم بچه داد و حالا چند روز دیگه انومالی دارم و تا الان همه چیز خدا رو شکر خوب پیش رفته فقط دیروز رفتیم بازار و خیلی خیلی پیاده روی کردم اخر شب هم ناراحت شدم از دست یه نفر و کلی گریه کردم الان ک بلند شدم دوتا لکه قهوه ای دیدم و یکمم درد دارم.بنظرتون مشکلی برای بچه هام پیش اومده؟از استرس دارم میمیرم.شنبه انومالی دارم.تو رو خدا برای سلامتی جنین هام صلوات بفرستین.دعا کنید بمونن برام.نفس شما حقه بلکه خدا به واسطه شما به من و تو دلیام کمک کنه و سالم باشن.
خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈 دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
خیلی ممنونم عزیزان خیلی بحق بزرگی خودش دلتونو شاد کنه و به ارزوهای تو دلتون برسین.من خیلی میترسم نکنه مشکلی براشون پیش اومده باشه.انشالله همین امروز میرم انومالی برام دعا کنید سالم باشن
خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
گلم پنجاه تا صلوات میفرستم برات💚 میشه برای منم دعا کنی
خیلی ممنونم عزیزدلم خدا بحق حضرت فاطمه به حاجت دلت برسی.دل نگرانم
خیلی ممنونم عزیزان خیلی بحق بزرگی خودش دلتونو شاد کنه و به ارزوهای تو دلتون برسین.من خیلی میترسم نکن ...
نگران نباش انشالله ک چیزی نیست صلوات خودندم برات.حالاک شما نی نی داری ازته دلت برای شبای پدرم دعا کن ممنونم اگ زحمتی نیست براتون🙏🥺
خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
نگران نباش انشالله ک چیزی نیست صلوات خودندم برات.حالاک شما نی نی داری ازته دلت برای شبای پدرم دعا کن ...
خیلی ممنونم عزیزم.خدابحق حضرت علی(ع)به پدرتون کمک کنه.الهی امین
خیلی ممنونم از همه تون عزیزان ک برام دعا کردین و صلوات فرستادین الحمدالله رفتم سونو و هیچ مشکلی نداشتم خدا حاجت دل همتون رو بده بحق علی(ع)الهی امین