2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان  ولی اون زنه اینم گفت که وقتی طلسمو باطل کرد برات منم یه حصار دورت میکشم تا دیگه تا ...

منظورش این بوده که برات یه جور محافظ میزاره که دیگه دعا و طلسم بهت اثر نداشته باشه.انسان این قدرتا رو نداره از اینکارا کنه همه اینکارا رو اگه دروغ نگن و واقعا بخوان انجام بدن با موکل انجام میدن.من خودم از این موضوع خیلی لطمه دیدم واسه همینه انقد تحقیق کردم و این چیزا رو فهمیدم اصلا سمتش نرو

شگردشون اینه مردم رو گول بزنن خدا فقط میدونهتو خلوتشون چه غلطی میکنن 

اتفاقا همسرش مریض بود گفتم چرا براش دعا نمیکنی خوب شه گفت برای خودمون نمیتونیم دعا کنیم بعدشم همسرش فوت کرد

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
منظورش این بوده که برات یه جور محافظ میزاره که دیگه دعا و طلسم بهت اثر نداشته باشه.انسان این قدرتا ر ...

بله اتفاقا اون دوستم که این فالگیرو بهم معرفی کرد گفت که موکل داره من نمیفهمیدم چی میگه متوجه نشدم الان که اومدم تو این تایپیک یه چیییزایی فهمیدم... کلا من برای اولین بار تو عمرم بود که فال میگرفتم... ای کاش ک نمیگرفتم خیلی فکر و روحمو درگیر کرده...

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️
لامپ ها رو روشن بذار تا صبح حدود ۱ساعتی مونده 

کلا یه لامپ و همیشه روشن میذارم خیلی ترسو شدم😐از چهارچوب در رد شدنی وقتایی که تنهام حس میکنم یکی از پشت لباسمو الانه که بکشه

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
بله اتفاقا اون دوستم که این فالگیرو بهم معرفی کرد گفت که موکل داره من نمیفهمیدم چی میگه متوجه نشدم ا ...

متاسفانه عمده افراد بر اثر پیشنهاد بقیه و از سر نااگاهی رجوع میکنن به این افراد