2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم بیاد پایین؟

4711 بازدید | 30 پست

تو لگن؟چسبیده سر دلم انگار داره از دهنم درمیاد انقد ک بالاس 

خیلی تحرک دارم روزی ۴۵ دقیقه یکساعتم پیاده روی دارم

دخترمم بغل میکنم ولی نمیاد پایین

همش نفسم تنگ میشه بسکی بالاس

چیکار کنم یکم بیاد پایین

طبق تیکرم زایمان

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زوده ک بیاد پایین نزدیک زایمان خودش میاد 

۴ هفته مونده دیگ چیزی نمونده

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
الان هفته چند خیلی زوده واست عجول نباش 

هفته ۳۶ تمام

فردا وارد ۳۷ میشم

عزیزم با توپ زایمان ورزش  کن روزی یه ساعت روش بشین قر بده دهانه رحم رو نرم میکنه هم باعث میشه بچه تو لگن قرار بگیره و از هفته ۳۸ و ۱ روز روش بپر بپر هم بکن علاوه بر قردادن باعث میشه بیاد پایین دقت کن اینو زوتر انجام نده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هفته ۳۶ تمام فردا وارد ۳۷ میشم

عجول نباش اصلا زایمان زود درس تاثیر داره تو هوش بچه بنظرم اخر هفته بچه خوب وزن میگیره تحمل کن بچه نار سخته خودم ۳۶ هفته زایمان کردم سخت بود

عزیزم با توپ زایمان ورزش  کن روزی یه ساعت روش بشین قر بده دهانه رحم رو نرم میکنه هم باعث میشه ب ...

توپ زایمان ندارم عزیزم راه حل دیگه ای نداری؟

پله بالا پایین میرم پیاده روی امشبم اهنگ گذاشتم ب رقصیدن😂😂فایده نلاره اینا؟

عجول نباش اصلا زایمان زود درس تاثیر داره تو هوش بچه بنظرم اخر هفته بچه خوب وزن میگیره تحمل کن بچه نا ...

نارس ک نه للی دخترم ۴۲ هفته تو دلم موند

میخوام حداکثر تااخرای ۳۹ بیاد بخاطر همین از الان میخوام کم کم شروع کنم....

پس چرخید بچتون خودشم به مرور روزها از هفتهد۳۷میاد پایین

البته درست نمیفهمم

بیشتر بالای شکم

گاهی تو پهلوها

توپ زایمان ندارم عزیزم راه حل دیگه ای نداری؟ پله بالا پایین میرم پیاده روی امشبم اهنگ گذاشتم ب رقصی ...

خدا قوت عزیزم هر کاری کنی موثر😁

اسکات هم شنیدم خوبه

من خودم تجربه پیاده روی و توپ رو داشتم به خاطر همین گفتم

میتونی از خانه بهداشت بپرسی میگن بهت یا تو اینترنت سرج کن

پیاده روی هم خیلی خوبه من سر دومین زایمانم از بعد پیاده روی دردام شروع شد

تازه فعلا وقت هم داری ورزش بکن خودش میاد پایین انشاءالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم