2777
2789

دیدین از این آدما

مثلا دیگه هیچ جا روی پروفایل عکس از خودشون نمیذارند چون اقاییشون دوست نداره خانمشو کسی جز خودش ببینه 

اسم ایدشون به اول اسمشون و فامیلی شوهرشون تغییر میکنه چرا چون کسی نباید اسم خانم رو بدونه شوهرش بدش میاد 

20 سال جلوی خانواده اش وپسر خاله اش و پسر عمه اش و..... بدون روسری گشته هیچ اتفاقی نیفتاده حالا باید روسری سر کن و استین بلند بپوشه باز چرا چون اقاشون غیرت 

دیگه نگم که اقاشون هیچ جاهم اجازه نمیده برند و همه جا باز با خودشون فقط باید برند باز چون اقاییشون غیرتی 

تازه جایی هم خواستند برند به سلیقه ی اقایی باید لباس بپوشند . 

یا مثلا میگن اگه کار کردن زن باعث میشه غیرت مرد خدشه دار بشه میتونه جلوی کار کردنش رو بگیره .

تهشم اگه چیزی شد کرم از خودت بوده یه کتک مفصل از شوهر باید بخوری 

خانم ها هم که با کلی ذوق و شوق از اینجور چیزا تعریف می کنند ، والا معلوم نیست بعضی ها زن میگیرند یا برده ...خانم ها هم که سریع و مشتاقانه به این زندانی بودن عادت می کنند .

به نظرتون چرا اینجوریه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از درون پوچن و هيچ ارزش خود ساخته اي درونشون ندارن 

و چون ناكام موندن و توانايي رسيدن به خواسته هاشون رو نداشتن ازدواج رو به چشم يك موفقيت نگاه ميكنن نه يك انتخاب 

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

مدلشه دیگه

اونم دوست داره اینجوری باشه...🤷🏻‍♀️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

دوست صمیمی من دو روز بعد عقدش با من کتابی حرف می‌زد 😐

دوست داشتم با یه سیانور خودمو خلاص کنم اون لحظه

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

همه اینجوری نیستن که.حالا بعضیا دلشون میخواد به ما مربوط نمیشه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

چون ادمه مناسبی رو انتخاب نکردن که متناسب با معیاراشون باشه.اکثرا کسی رو میگیرن که شبیه پدرشون باشه.پدر اگه به مادر گیر بده شوهر هم میده.پدر اگه مادرو کتک بزنه شوهرم میزنه.مراقب رفتارتون جلو بچه ها باشید حتی تو بزرگ سالی

دوست صمیمی من دو روز بعد عقدش با من کتابی حرف می‌زد 😐 دوست داشتم با یه سیانور خودمو خلاص کنم اون ل ...

😂😂😂😂😂😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜