2777
2789

سلام

دکتر برای رفع کیست دو دوره قرص مارلین نوشته 

امروز پریود شدم 

رو بسته تمام روزهای هفته نوشته شده اولین قرصو از کدوم شروع کنم فرقی نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب من گفت از روز اول سوالم اینه از کدوم قسمت قرص باید شروع کنم 

فردا 4شنبه س پس از 4 شنبه شرو کن عزیزم

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

به منم گفت روز اول پریودت اگه صبح پریود شدی از سه شنبه باید شروع میکردی .اگه از عصر تا حالا شدی چهارشنبه رو بخور .فرقی نداره از هر طرف خواستی بخور بالا .پایین و چپ و راست فرقی نداره . 

خدا کاری نمی کنه 🙃🙃شاهکار میکنه 😍😍.پس کارهاتو بسپار به خودش ..😁😁 راستی من کاربر جدید نیستم از وقتی یادم میاد تو نی نی سایت بودم . ولی خواننده خاموش .😎😎هیسسس لطفا هیچ کسوقضاوت نکن 
ازت ممنونم عزیزم

خواهش گلی

خدا کاری نمی کنه 🙃🙃شاهکار میکنه 😍😍.پس کارهاتو بسپار به خودش ..😁😁 راستی من کاربر جدید نیستم از وقتی یادم میاد تو نی نی سایت بودم . ولی خواننده خاموش .😎😎هیسسس لطفا هیچ کسوقضاوت نکن