2777
2789

نيني سايت كم انلاين ميشم ايدي پيج اينستام ميزارم براتون فالو كنيد سوال داشتين مشاوره بهتون ميدم دوست جونا ♥️☘️🌸 

@hairstylis_afsun 

ايدي پيج اينستا 👆🏾👆🏾 

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کراتین باعث ریزش مو میشه؟ عوارضش چیه؟

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
عزیزم راسته که میگن کراتین برای مو خوب نیست؟

كراتين هم احيا داره هم صافي براي ما خانمهاي ايراني خيلي رنگ مش انجام ميديم بايد انجام بديم در صورتي فقط مواد اورجينال باشه اين مهمه خيلي

اکستنشن مو اگه بذاریم موهای خودمون میریزه؟ماندگاری و هزینه هاش چجوریه

نصب اصولي مهمه خيلي  ماندگاري بين ٢ ماه نيم ٣ ماه  هزينه بستگي به قد مو حجم بخواي 

ايدي اينستام فالو كن نمونه كارها ببين

روشن جه رنگيه الان ؟ 

من گفته بودم عسلی دیگ روشن ترین رنگی ک روی موهای نازک میشد دراورد و زده بود برام

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

عزیزم درامد این حرفه چقدره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عوارض نداره بله اگه مواد فيك استفاده كنن براتون باعث ريزش ميشه  فقط مواد اورجينال

سلام عزیزم منم می خوام دوره ی کراتین اموزش ببینم درامدش چطوره خوبه چون واقعا تو شرایط سختی هستم می خوام کسب درامد کنم بعد میشه راهنمایی کنی چطوری برم تو سالنها کار کنم اگه هر سالنی میرم چند تا کراتین کار دارن خودشون و بعد اینکه چطوری مشتری جذب کنم لطفا راهنماییم کن یه عمر دعات میکنم

كراتين هم احيا داره هم صافي براي ما خانمهاي ايراني خيلي رنگ مش انجام ميديم بايد انجام بديم در صورتي ...

ببخشید خانمی میگم من تازه شروع ب اموزش کراتین کردم 

چجوری بد اموزش بتونم درامر بالا داشته باشم؟؟

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙