2777
2789

ببینید فرض کنید ۵ تا کودک به شما دادن (رنج سنی ۷ سال)

گفتن هر امکاناتی بخواین در اختیارتون میذاریم

ببینید کدوم یکی از این بچه ها کمال گرا تره

شما برای این که ببینید کدوم یکی از این ۵ تا بچه کمال گرا تر هستش چه کاری میکنید؟از در گفت و گو وارد میشید یا...!؟

بهشون یه نقاشی میدم میگم از خط بیرون نزنید رنگش کنید

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

فک کنم بچه ها خودشون سرصحبت رو باز کنن

درکل از بسسسسسکه عاشقشون هستم می گیرم می چلونمشون بهم😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسباب بازی های با قیمت های متفاوت میزارم هر کی گرون تر و بزرگ تر را برداشت کمال گرا هست

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
اسباب بازی های با قیمت های متفاوت میزارم هر کی گرون تر و بزرگ تر را برداشت کمال گرا هست

بچه میتونه قیمت هارو تشخیص بده؟

فکر کنم منظورت اینه اسباب بازی هایی با درجه زیبایی متفاوت میذاری

بچه کمال گرا از رفتارش معلومه خودم اینجوری بودم تو ذهنش چیزای بزرگ میگذره با خودش حرف میزنه زبون بازه اگ بهش ی کاری بده مجهول باشه زود راهو پیدا میکنه چطور انجامش بده یکم مغروره عاشق شیک پوشیه همبازی هاش زیاد نیستن 

بچه میتونه قیمت هارو تشخیص بده؟ فکر کنم منظورت اینه اسباب بازی هایی با درجه زیبایی متفاوت میذاری

بله 

کمال گرا هم تشخیص داده میشد

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن