من با دکتر علیرضا ابیانه عمل کردم. بینی ام گوشتی بود نه خیلی بزرگ و نه کوچیک. مدتها گالریها رو نگاه میکردم و با توجه به فرم بینی خودم از کارهای کسی چندان خوشم نیومد. کارهای دکتر علیرضاکامیابی تو اینستا خیلی زیبا و عالیه بهمن ماه رفتم برای مشاوره از بین مریضهایی که عمل شده بودند من از هیچ کدوم خوشم نیومد و اصلا شبیه کارهای اینستا نبود. ... یه خانمی کنارم نشست که از تبریز اومده بود و میخواست عمل ترمیمی انجام بده و خیلی نگران بود اون گفت که سه نفر بیرون تو راهرو (چون جا کم بود حدود 50 نفر تو اتاق انتظار بودیم) هستند که بینی هاشون رو همین دکتر عمل کرده و کج دراومده. یکی رو خودم دیدم که هم سوراخها بالا پایین بود و هم تیغه بینی کج بود..
دکتر ابیانه زیاد تو مجازی فعالیت نداره.. مریضها براساس کارهایی که از افراد دیگه دیدند انتخابش میکنند. خواهرم من یکسال و نیم پیش باهاش عمل کرد و قبل از خواهرم همکارهاش هم باهاش عمل کرده بودند.
من الان که یک ماه از جراحیم میگذره راضیم. با اینکه مسلما تا چند ماه دیگه ورم داره ولی الانش هم بینی من کوچیک شده.
بینی ها گوشتی نمیتونند انتظار بینی فانتزی و قلمی داشته باشند. چون هم استخوان کمتری هست و هم پوست ضخیم بینی اجازه مانور زیادی به دکتر نمیده. هم کامیابی اینو بهم گفت هم ابیانه. سایتهای دکترها رو هم درباره گوشتی بخونی همینو میگن.
من اصلا درد نداشتم. کبودی هم نداشتم اصلا. سه روز صورتم ورم داشت ولی نسبت به چیزهایی که تو اینستا می بینم اونقدر وحشتناک نبود. داروها رو درست مصرف کردم
18 میلیون هزینه دکتر و کلینیک دادم آزمایشم بدون بیمه 1 تومن شد. دارو و اسکن ریه (بخاطر کرونا) 1 تومن و 1 تومن هم گوشت و کمپوت و موارد دیگه