2777
2789
عنوان

عمل بینی تجربه‌ی من

1138 بازدید | 4 پست

سلام 

سوالات دوستان باعث شد تا این تاپیک رو ایجاد کنم. شاید کمکی باشه برای کسانی که میخواهند عمل جراحی بینی انجام بدهند.

در مورد انتخاب پزشک حتما چند تا کار از نزدیک دیده باشید و حتما حتما به مطب دکتر سر بزنید و کسانی رو که برای ویزیت بعد از عمل اومدند رو ببینید. البته من خودم یه مدت طولانی تو همین نی نی سایت تحقیق کردم و خیلی زیاد گالری دیدم و از اونجایی که سخت پسندم فقط کار یک نفر رو پسندیدم. 

بعدها از روی عکسای اینستا به جراح دیگه ای رسیدم که کارهاش فوق العاده به نظر میرسید ولی وقتی رفتم مطبش حتی یه دونه کار هم شکل پیجش که نداشت هیچ. چند مورد کجی و عدم تقارن هم به چشم دیدم.

سعی میکنم همه چیز رو بنویسم. و ببخشید که نمیتونم به سوالات جواب بدهم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

من با دکتر علیرضا ابیانه عمل کردم. بینی ام گوشتی بود نه خیلی بزرگ و نه کوچیک. مدتها گالریها رو نگاه میکردم و با توجه به فرم بینی خودم از کارهای کسی چندان خوشم نیومد. کارهای دکتر علیرضاکامیابی تو اینستا خیلی زیبا و عالیه بهمن ماه رفتم برای مشاوره از بین مریضهایی که عمل شده بودند من از هیچ کدوم خوشم نیومد و اصلا شبیه کارهای اینستا نبود. ... یه خانمی کنارم نشست که از تبریز اومده بود و میخواست عمل ترمیمی انجام بده و خیلی نگران بود اون گفت که سه نفر بیرون تو راهرو (چون جا کم بود حدود 50 نفر تو اتاق انتظار بودیم) هستند که بینی هاشون رو همین دکتر عمل کرده و کج دراومده. یکی رو خودم دیدم که هم سوراخها بالا پایین بود و هم تیغه بینی کج بود..

دکتر ابیانه زیاد تو مجازی فعالیت نداره.. مریضها براساس کارهایی که از افراد دیگه دیدند انتخابش میکنند. خواهرم من یکسال و نیم پیش باهاش عمل کرد و قبل از خواهرم همکارهاش هم باهاش عمل کرده بودند. 

من الان که یک ماه از جراحیم میگذره راضیم. با اینکه مسلما تا چند ماه دیگه ورم داره ولی الانش هم بینی من کوچیک شده. 

بینی ها گوشتی نمیتونند انتظار بینی فانتزی و قلمی داشته باشند. چون هم استخوان کمتری هست و هم پوست ضخیم بینی اجازه مانور زیادی به دکتر نمیده. هم کامیابی اینو بهم گفت هم ابیانه. سایتهای دکترها رو هم درباره گوشتی بخونی همینو میگن. 

من اصلا درد نداشتم. کبودی هم نداشتم اصلا. سه روز صورتم ورم داشت ولی نسبت به چیزهایی که تو اینستا می بینم اونقدر وحشتناک نبود. داروها رو درست مصرف کردم 

18 میلیون هزینه دکتر و کلینیک دادم آزمایشم بدون بیمه 1 تومن شد. دارو و اسکن ریه (بخاطر کرونا) 1 تومن و 1 تومن هم گوشت و کمپوت و موارد دیگه

من با دکتر علیرضا ابیانه عمل کردم. بینی ام گوشتی بود نه خیلی بزرگ و نه کوچیک. مدتها گالریها رو نگاه ...

یه بالم لب/ یه شربت تسکین سرفه عسل آویشن/ مسواک با سری کوچیک و نرم/ و نخ دندان مختص ارتودنسی بخر./ من نون حجمی نان پروتئین مارک سه نان برای دو هفته استفاده کردم که نرم هست و احتیاج به جویدن نداره.

مراقبتهایی مثل بلندنکردن اججسام سنگین. فعالیت شدید و دو لانشدن و خوابیدن بصورت طاقباز تا سه ماه رو که همه میدونید.

بعد از عمل هم دچار یبوست میشی. من انجیر خیس شده میخوردم صبح و شب. اذیت نشدم

دکتر ابیانه بخیه ها رو جذبی میزنه که نیازی به کشیده شدن نداره/ دکتر ابیانه مشاوره از طریق پیام تصویری میده و بعد از عمل هم ویزیت نداره

بعد از سه روز تامپونها رو دستیار بیهوشی تو مطب میکشه. و آخر هفته گچ برداشته میشه

من آبریزش داشتم که ده روز اول باتجویز دکتر از آنتی هیستامین استفاده کردم/ بعد به توصیه دوستم که گفت بهتره بینی ات مرطوب باشه تا خشک بشه و اذیت بشی دیگه مصرف نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بالم لب/ یه شربت تسکین سرفه عسل آویشن/ مسواک با سری کوچیک و نرم/ و نخ دندان مختص ارتودنسی بخر./ م ...

اینها تجربه و توصیه های پزشک من بود... ممکنه توصیه های جراح شما فرق کنه بنابراین به حرف دکترتون توجه کنید.

اگر به دردتون خورد برای خواهرتون یعنی من  دعا کنید.

ممنونم