2777
2789
عنوان

عشقم خیلی شیک بهم میخواد با عشقش بره بیرون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 77 پست
توروخدا کناررررش باش نزا تنهایی و احساسا کنه ک به پشر دل ببنده من اگ مادر داشتم هیچوقت سمت هیج پسری ...

هستم که اما فعلا ۱۸ ماهشه...یعنی از الان مخش میزنن؟😟🥺

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکرده به نظرت!؟

بله بنظرم همینطوره ولی اولش تظاهر کرده که دوستت داره و اینا من جات باشم میرم بهش میگم امشب تکلیف منو روشن کن و منو به بازی نگیر و هرچی تو دلته بهش بگو قشنگ خالی شو بعد بلاکش کن البته نظر شخصیمه 

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
شاید مال من پاک باشه از کجا میدونی¿ میدونی عشق تو نوجوونی پاک ترین عشقه چون ادم خبر ندره از دنیای د ...

همین شکل ارتباط گرفتنتون که اونم ازت سو استفاده کرده نشون میده عشق نیست حالا شما بگو عشقه و بگو پاکم هس

عزیزم بفکر خودت و آینده ات باش خودتو درگیر عشق و عاشقی های نوجوونی نکن بفکر یه رابطه واقعی باش اونم وقتی که خوب احساس کردی پخته شدی و آمادگیشو داری

خدایا خودت میدونی...  
نمیخوام دیگ اصلا باهاش حرف بزنم

بلاکشم کن بزار تموم شه و اجازه نده بیشتر بهت اسیب نزنه 

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
نمیخوام دیگ اصلا باهاش حرف بزنم

یادت باشه زمین خیلی خیلی گردم هست یادمه یه پسره تو فامیلمون وقتی فهمید دوسش دارم پیش همه تحقیرم کرد ولی الان خودش داره تحقیر میشه 

😕کل این بحث و جدل و ماجرا بخاطر اینه که طرف با دختر عموش رفته بیرون😥

خب رفته که رفته🤷‍♂️

بعضی ها با دختر عمو یا دختر خاله هاشون صمیمی ان مثل خواهر برادرن یا یه رفاقی بالاخره بینشون هست🤷‍♂️

)حالا همگی حمله نکنین بهم که کی گفته و چرا باید بره و هزار تا چیز دیگه 😅نظرمه گفتم نکشینم😄)

چ فرقی میکنه ناراحتم رفته یا با دخترعموش من الان فهمیدم دوسش داره در گذشته یبار خیانت دیده بود فک ...

آدمی که هردقیقه دلش یه ور بره همون بهتر که هرچه زودتر بره گورش را گم کنه 

تو هم ناراحت نباش  برو درس ات را بخون حیف فرصت طلایی که برای آدمهای نیارز به هدر بره

من کاری ندرم بره خوش بگذره بهش میگ دوسش دارم

مطمنید جدی گفته؟

چون ممکنه صرفا این حرفو چون حالش خوب نبوده و یخورده از شما لجش گرفته گفته تا عصبیتون کنه و حرصتون بده🤷‍♂️

ببین ی قانون هس ک میگ هرچی کم محل تر باشی بیشتر جذب میشه میدووونم خیییلیییی سخته من ک از پسش بر نیومدم اما تو میتونی دختر

ببین اگ بازم رفتی پی وی کم محلی کن و بهش مستقیم بگو من تورو فقط برا خودم میخوام ن هم من هم دخترعموت 

اگ نمیتونی با این وضع کنار بیای برو من احساسیم وابسته ات میشم