بچه ها موهام فره تو این عکسی که میزارم جمعش کردم ولی حالتش معلومه ولی برای این مهمونی میخوام باز درستش کنم به نظرتون همینجوری تیره و ساده شیک تره یا لایتی چیزی روش بندازم یا یکم رنگشو روشنتر کنم؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست هایم به آرزو هایم نرسید! آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست... امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدندل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
منم موهام مثل شما فره 😊ولی پیشونی من بلنده ناراحتم از این بابت برای شما کوتاهه پیشونیتون خیلی خوشگله پایین موهاتون رو روشن کنی خیلی خوشگل میشه من یه بار انجام دادم