2777
2789

تا حالا به دخترا دقت کردید ؟!

ناخن مصنوعی ، مو مصنوعی ، مژه مصنوعی ، دماغ عملی

بعد دنبال یه مرد واقعی میگردن😐😂

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی پسر عموم داداش عروس مست کرده اولش حسابی رقصید و خوشحال بود بعد یه ساعت دپ شد زد زیر گریه به عروس میگفت پاشو خواهر بریم اینا نیت شومی دارن بخدا

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

یه روز خواهرمو همسایه مون داشتن باهم صحبت میکردن درمورد یه بنده خدایی

بعد خانومه ب خواهرم میگه انشالله هرجا هست زنده باشن

خواهرمم میگه انشالله رفتگان شماهم زنده باشن😂😂😂😂👊

(اگ متوجه نشدی دوباره بخون😁)

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

قبول کنین هممون روزایی ک مدرسه نمیرفتیم :

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
منم ی روز دیدم ک شب بود 😂😂😂😂😂😂😂😂خاهش میکنم بخندین نهایت توانم بود

دیوونه😆😂

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

عروسی پسر عموم داداش عروس مست کرده اولش حسابی رقصید و خوشحال بود بعد یه ساعت دپ شد زد زیر گریه به عر ...

اون مست نبود،گل زده بود

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  
قبول کنین هممون روزایی ک مدرسه نمیرفتیم :

دقیقا🤣

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم