2777
2789
تا حالا به دخترا دقت کردید ؟! ناخن مصنوعی ، مو مصنوعی ، مژه مصنوعی ، دماغ عملی بعد دنبال ...

🤣🤣🤣🤣

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
عروسی پسر عموم داداش عروس مست کرده اولش حسابی رقصید و خوشحال بود بعد یه ساعت دپ شد زد زیر گریه به عر ...

واااااا😥🤨

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز خواهرمو همسایه مون داشتن باهم صحبت میکردن درمورد یه بنده خدایی بعد خانومه ب خواهرم میگه انشا ...

خخخخخخ اشتباهی گفت بیچاره خاهرت...منم دبستان بودم کلاس ششم دوستم گفت ما امسال ۵تا نو عید داریم...منظورش این بود ۵نفر از اقوامشون فوت کرده.منم گفتم یدونه واسه من میاری🤣🤣🤣🤣

خخخخخخ اشتباهی گفت بیچاره خاهرت...منم دبستان بودم کلاس ششم دوستم گفت ما امسال ۵تا نو عید داریم...منظ ...

😂😂😂😂😂 

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️