2777
2789

اینا چیه بیخیال بابا

چرا اینارو نگا میکنی ک حالت بد کنی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن بمیری ب چهل روز نمیکشه کلن فراموش میشی انگار ک از اول نبودی 

پس همین چن وقتی ک خدا بهمون عمر داره بخطر دل خودمون هم ک شده خوشبگذرونیم 

گور بابای بقیه

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
ان شاالله ک ب ارزوهات برسی و حال دلت خوب ‌‌شه عزیزم

انشاالله هم استارتر حالش خوب بشه و هم شما به زودی مامان بشی. 😊

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
باور کن بمیری ب چهل روز نمیکشه کلن فراموش میشی انگار ک از اول نبودی  پس همین چن وقتی ک خدا بهم ...

من فقط بمیرم. واسم مهم نیست فراموشم میکنن یانه چون الانم فراموش شدم 

اونجایی که دلت واسه یه خر تنگ شدیاد جفتکاش بیوفت ..
من فقط بمیرم. واسم مهم نیست فراموشم میکنن یانه چون الانم فراموش شدم 

خب چرا بجای مرگ از خدا حال خوب نمیخای؟

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752