2777
2789
عنوان

چرا پریودم عقب افتاده اخه

98 بازدید | 5 پست

من پلی کیستیک هستم ولی پریودام کاملا منظم بود ینی یک روز هم عقب جلو نمیشد. حالا 13 روزه عقب افتاده همون روزای اول ک عقب انداختم بی بی چک زدم منفی میشد کاملا.  بعد یه هفته بی بی چکام مثبت شد ولی ازمایشم منفی حالا 4/5 روز گذشته منتظر بودم پریود بشم نمیشم 

ترشح خیلی زیاد دارم و درد خفیف زیر دلم عفونت ندارم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
من برای اولین بار عقب انداختم 6روز ک بی بز چک زدم منفی بود امروز پریود شدم کم میاد مثل قبلا نیس ای خ ...

برا من مثبت شد این عجیبه ولی ازمایشم منفی پریودمم نمیاد😐

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب بی بی چک اعتماد نکن 

اصلا برام مهم نیست ک باردار نیستم من کاملا بیخیالم

ولی یه چیزی برام عجیبه این ک اولش هرچی بی بی میزدم منفی بود بعد مثبت شد. خب چرا؟ تازع چند تا مارک مختلف