2777
2789
عنوان

اونایی که عمل قلب باز میکنن

162 بازدید | 15 پست

تا چند سال بعد زنده میمونن؟؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخص نیست ک!!! خیلیا اطراف من هستن بالای ده ساله عمل کردن!
پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
چه سوال مزخرفی من پدرم عمل قلب بازانجام داده حاظرم عمرموبهش بدم که همیشه باشه

ایشاالله سایه اش بالای سرتون باشه و صد و بیست ساله بشن. من خودم یکی دیدم دو روز بعدش فوت شده یکی هم بیست ساله عمل کرده ولی مشکلی نداره. یکی اومد یه زمانی رو گفت من تعجب کردم. چون بنظرم بی ربط بود؛ برای همین اینجوری پرسیدم سوالمو...

معذرت میخوام واقعا

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
چرا اطلاع نداری الکی میگی پدرم 10 ساله عمل کرده 

ببخشید نباید این سوالو میپرسیدم. چون واقعا ربطی به سن نداره. منم نمیدونستم🙏

الان از یه متخصص قلب تو اینستا پرسیدم گفتن اصلا ربطی نداره. بستگی داره نارسایی و مشکل از چی باشه.

ممکنه یکی اینقدر مشکلش جدی باشه که دو روز بعد عمل فوت کنه یکی هم صدوبیست سال عمر کنه

برادر ناتنی من دو بار عمل قلب باز شد اخه تک بطنی بود الان هم سالم و سرحال فک نکنم ربطی به هم داشته ب ...

اره ربطی نداره. من فکر کردم ربط داره. از یه متخصص پرسیدم گفت بستگی داره نارسایی و مشکلش تا چه حد بوده قبل از عمل. یکی ممکنه دو روز بعد یکی هم ۱۲۰ سال عمر کنه

وا اینم یه بیماریه خوب بشه بیشتر  مگه کسایی که سالمن تا صد سالگی عمر میکنن

ببخشید من فکر کردم ربط داره. از یه متخصص پرسیدم گفت بستگی داره نارسایی و مشکلش تا چه حد بوده قبل از عمل. یکی ممکنه دو روز بعد یکی هم ۱۲۰ سال عمر کنه

چه سوال مزخرفی من پدرم عمل قلب بازانجام داده حاظرم عمرموبهش بدم که همیشه باشه

ببخشید نباید این سوالو میپرسیدم. چون واقعا ربطی به سن نداره. منم نمیدونستم🙏

الان از یه متخصص قلب تو اینستا پرسیدم گفتن اصلا ربطی نداره. بستگی داره نارسایی و مشکل از چی باشه.

ممکنه یکی اینقدر مشکلش جدی باشه که دو روز بعد عمل فوت کنه یکی هم صدوبیست سال عمر کنه