2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خواهر و خانواده

830 بازدید | 53 پست

سلام آبجی ها اینجا کی بوده ک با خواهرای خودش درارتباط نباشه خانواده خودم مخصوصا خواهرام و شوهراشون از شوهرم خوششون نمیاد یکم خاله زنک ک برااونا سخته و باهانون ارتباط ندارن...چچجوری طاقت اوردین ...خخواهرام کلا مرامشون اینه ک شوهراشون واسشون مهمتره تاکه خواهر و برادر منم اینجوری باشم؟؟؟ برای خودم و دخترمم خوبی های زیادی داشتن اما بدی هم داشتن ....ششوه  منم اخلاقش اینشکلی نمیشه ک طلاق بگیرم پدربچمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با خواهرم دشمن خونیم اولم اون شروع کرد با غیبتاش پشت سرم و زیر آب زدناش خیلییییییی پست و کثیفه خد ...

متاسفتنه خواهرای منم همشون ضد من شدن و پشت سرم حرف میزنن من خیلی گناه دارم اونا شوهراشون از شوهر من خیلی پولدارترن البته اونا خیلی ساله ازدواج کردن من شیش ساله ازدواج کردم 

فک کن غیبت من و اومده به نیت بهم زدن زندگی به شوهرم کرده شوهرم گفت بهم داغ کردم گوشی رو برداشتم هرچییییی فحش عالم بود نثارش کردم ....واقعا یکی از آرزوهام دیدن بدبختیشه چون خیلی زندگیا رو بهم زده حتی باعث مرگ مادر شوهرش شد .شوهرم ی آدم هرزه که زن ی جا تنها گیر بیاره محاله کاری نکنه

هر کاری که باعث ارامش زندگیته رو انجام بده .قطع رابطه نکن میتونی ارتباطتتو کم کنی ولی. 

اخه اونا بامن و شوهرم قطع ارتباط کردن شوهرم خیلی خوبه فقط یکم پی حرف میره خاله زنکه بعد خواهرام گفتن ک اگه طلاق بگیره میزاریمش رو چشممون ولی بااون شوهر نع ...

طلاق بگیری ؟  بچسب به زندگیت بابا

خواهرام گفتن ک اگه طلاق بگیره خواهرمونه ...اما من واقعا چرا طلاق بگیرم بابا خب شوهرای اونا هم بدی های خودشونو دارن ولی اون الان شوهرمه برای منو دخترمم خوبه 

متاسفتنه خواهرای منم همشون ضد من شدن و پشت سرم حرف میزنن من خیلی گناه دارم اونا شوهراشون از شوهر من ...

وااای خواهر من ی آفریده به تمام عیار ه چقدر از من کار کشید من ساده و دلسوز بعداً فهمیدم چه کثافتیه.دیگه جلوش وایسادم