2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم با ۲۰۰۰ ازاد قبول نشد مچبور شد پردیس خودگردان بخونه ترمی۸تومن

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
توی پردیس ها شهریه چطوره؟ مثل دانشگاه آزاده؟ 

دو برابر آزاد شایدم بیشتر

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

بستگی داره ها

یکی از دوستام سال اول 800 اورد شهر خودمون قبول نشد

سال دوم با 400 قبول شد

سال بعدش گفتن تا 2900 هم حتی گرفتن

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
عزیزم امکان نداره مگه اینکه اون رتبه‌یی که میگین برای منطقه سه باشه

از منطقه و ... سردرنمیارم 

خیلی زرنگه درس خونه نمونه دولتی میخوند از راهنمایی زبانش عالی معدلش از ۱۹و۷۰کمتر نبوده از ابتدایی تا دیپلمش

بدون سهمیه بوده فقط میدونم برا پزشکی میخوند و دانشگاه های تاپ 

ما شیراز زندگی می‌کنیم. یعنی تو شیراز باید چه رتبه ای داشته باشی

شیزا منطقه دو هست اما  مثلا برا دانشگاه های دیگه تا ۲۵۰۰ که گقام

اما اگه بخوای شیراز ور بیای بای خیلی کمتر ۲۰۰۰ باشی اما با ۲۵۰۰ می تونی بوشهر و  رفسنجات و دزفول و ابادان در بیای 

از منطقه و ... سردرنمیارم  خیلی زرنگه درس خونه نمونه دولتی میخوند از راهنمایی زبانش عالی معدلش ...

خب عزیزم باید وقتی اطلاع میدین درست و با اگاهی بدین

ربطی به معدل نداره، من خودم معدلم ۱۷ بود داروسازی میخونم

معدل و کنکور زمین تا اسمون فرق داره و نباید بگیم کسی معدل خوبه دانشگاه و رشته خوب میاره

کدوم منطقه میشینین؟چه شهری؟

دوست من ۶۰۰ منطقه سه بود چهار سال پیش پزشکی دولتی نیوورد

الانم در حد همون زیر هزاره با اینکه ظرفیتارو اوردن بالا