2777
2789
عنوان

حامد طهماسبی زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6981 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دروغ می گفت که تو تلویزیون و برنامه ها باهاش مصاحبه نمی کردن... 

توی تلویزیون ده ها مصاحبه کردن بعد معلوم شده الکیه نمونه اش اون پسره که میگفت متخصصم توی هفده سالگی اون یکی که تو برنامه رشیدپور گفت ده سالمه تسلا کار میکنم و،،،،،من این برنامه رو ندیدم اسم این اقا رو شنیدم رفتم اینستا چندتا پستاشو خوندم کلا توی فضاس از نظر من یه جوری بود خوشم نیومد. 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بنظرم خودشه، مرحله ب مرحله توضیح داده و عکس گذاشته عکس الانش هم با اینکه خیلی صورتش داغون شده ولی مشخصه قبلا چهره اش خوب بوده 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
اسی اون چیه رو پیشونیش

عفونت کرده 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
توی تلویزیون ده ها مصاحبه کردن بعد معلوم شده الکیه نمونه اش اون پسره که میگفت متخصصم توی هفده سالگی ...

اتفاقا حرفاش قابل باور بود .مخصوصا اونکه زیباییشو یهو اینجوری از دست داده

اتفاقا حرفاش قابل باور بود .مخصوصا اونکه زیباییشو یهو اینجوری از دست داده

شما مختارین باور کنید  من باور نکردم این کاملا شخصیه حرف کسیو باور کنید یا نه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خب چرا محافظ می زار 

خودش گفت جلوی پیشونی من تا بعد تصادفم ماه ها خالی بود گفت مبتونستم مغزمو تو اینه ببینم ماه ها باند دور سرم خیس بود 

حالا بعد بارها جراحی استخوان لگن رو زدن به پیشونیش

گفت مثلا ضخامت پیشونی همه ماها اگه مثلا۸میلیمتذ باشه برای من یک میلیمتره

خب پس باید یه چیزی مراقب مغزش باشه چون خیلی نازکه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
حتما حتما ببین

چ روزایی پخش میش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه