2777
2789
الهی بگردم.شاید ضعیفی یه مدت جلوگیری کن بع اقدام کن

همه ازمایشام خوب بود روزی که با ذوق و شوق میخواستم برم سونو یهو خیلی هم تند نه معمولی چرخیدم خودمو تو آینه ببینم انگار یه بند ازم کنده شد خیلی سوخت تا رفتم سونو اینجوری گفت 😔

نمی‌دونم چی شد حالا باید ایندفعه خیلی حواسمو جمع کنم وتحت نظر یه دکتر خوب باشم 

عزیزدلم پس من دلم طاقت نداره چندتا چیز میدونم بهت میگم شاید بدردت خورد... 

یکی اینکه اینجا یه تاپیک بی‌نظیر هست عنوانش هم از سقط مکرر پیگیری تا درمانه....

خیلی ی مفصل وخوبه و خانومای اونجا حداقل 4 5 تا سقطو داشتن..... 

و کلی میتونن کمکمت کنن

بعدشم باید آزمایش های ایمنی انعقادی بدی 

مشکل ژنتیکی ندارید 

با همسرا فامیل نیستید

شکل رحمت چطوریه اگه دوشاخ یا تک شاخ باشه باعثه سقطه

سرکلاژ چی نکردی.... 

و اینکه احتمال زیاد دکترت باید بهت یه سری داروهای ویزه بده عزیزم 

آ اس آ حتما باید بخوری جلوگیری از سقطع.... 

ولی حتما برو به اون تاپیک سربزن خیلی کمکت میکنه گلم

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ازمایشام خوب بود روزی که با ذوق و شوق میخواستم برم سونو یهو خیلی هم تند نه معمولی چرخیدم خودمو ت ...

عززیییزم

لایق باشم که نیستم😔برات حمدخوندم.اشکال نداره امید به خدا بهترش اتفاق میفته

دوستت دارم خدا💞
اسی این قرصی که میگی رو بدون تجویزم میدن؟

نه عزیزم

اگر سقط قانونی باشه از هلال احمر میشه گرفت در غیر این صورت باید داروخانه اشنا داشته باشی یا ناصر خسرو

همه ازمایشام خوب بود روزی که با ذوق و شوق میخواستم برم سونو یهو خیلی هم تند نه معمولی چرخیدم خودمو ت ...

تاریخ عضویتمونو عشقه 😂😂😂

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
مرسی عزیزم حتما 

فدات بشم. 

خیلی خودتو تقویت کن روحیتو قوی کن. 

با دقت و وسواس پزشکتو انتخاب کن و توکل کن... 

ولی حتما چکاباتو برو گلم.

به اون تاپیکم برو. 

اسم دگتر و داروهاشونو هم نوشتن و آدم کلی امید میگیره ازشون.... 

وقتی میبینی طرف بعد 6 تا سقط بچش بغلشه زبونه آدم بند میاد.... 

نه عزیزم اگر سقط قانونی باشه از هلال احمر میشه گرفت در غیر این صورت باید داروخانه اشنا داشته باشی ی ...

ولی تو خونه خطرناکه یه نفر  تو خونه سقط کرده بود فک کرده همش سقط شده از ترسش سونو هم نرفته بود که شوهرش نفهمه بعد دور از جون همه بقایا مونده بود بعد نمی‌دونم چند روز رفت تو کما

فدات بشم.  خیلی خودتو تقویت کن روحیتو قوی کن.  با دقت و وسواس پزشکتو انتخاب کن و توکل کن ...

مرسی عزیزم حالا قراره برم یزد زیر نظر یه دکتر خوب که معرفی کردن باشم برام دعا کن 

کاش دلیلت  رو میگفتی

یه دختر ۱۸ ماهه دارم که خیلی بهم وابسته س و همش تو بغلمه  و یه رحم تکشاخ که باید حتما سرکلاژ بشم و استراحت باشم بی نهایت بدویارم افسردگی دارم رابطم با همسرم انچنان خوب نیست  تمام مسئولیت نگهداری از بچه با منه ولی اجازه ندارم حتی پارک ببرمش از بس پدرش حساسه شیردهی واقعا ضعیف و خستم کرده و ...

یه دختر ۱۸ ماهه دارم که خیلی بهم وابسته س و همش تو بغلمه  و یه رحم تکشاخ که باید حتما سرکلاژ بش ...

الهی ،اما عزیزم هر بارداری با اون یکی فرق داره شاید ویار نداشتی واینکه الان جاری منم شرایط شما رو داره یه دختر داره که دوستاش هم نمیشه الان هم پنج ماهه یه پسر بارداره خواست خود است نمی‌دونم بازم فکر کن شاید صلاح خدا در این بوده نمی‌خوام دخالت کنم