2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 104 پست
نامزدم اومده پیشم هروقت میاد شب خاب ندارم چون ساعت خابم جام عوض میشه بده دوس ندارم

منم جام عوض شه خوابم نمیبره

البته من تو جای خودمم خوابم نمیبره چه برسه جام عوض شه😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

یهو اینجور شدم.خودم تلاش میکنم...میترسم جذب کنم.

اصلا سعی کن به چیزای بد فکر نکنی

مامان من همیشه حتی یه مریضی معمولی میگرفت میگفت نکنه سرطانه حتی سوژه منو خواهرم شده بود بهش میخندیدیم با یه اسهال استفراغ بردیمش دکتر سونو نوشت دیدن سرطان کبد داره انقدر بهش فکر کرده بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا سعی کن به چیزای بد فکر نکنی مامان من همیشه حتی یه مریضی معمولی میگرفت میگفت نکنه سرطانه حتی سوژ ...

عزیزم😔

ببخش باعث شدم برات مرور بشه.

مرسی که بخاطرم این کامنت گذاشتی

من سعی میکنم تو هم لطفا برام دعا کن♥️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

میشه توضیح بدین جی هست و چطور باید مصرف بشه!؟ما تند تند سرما میخوریم

برای تند تند سرما خوردنتون تجربهذایی که دارم اینه که هرتعداد دفعات که چای تو خونه دم میکنی دوتا دونه عناب بنداز عالیه.وبهت تضمین میدم اصلا یا کوتاه مدت با دوز خفیف مریض بشید

چای سفید برای سرفه خیلی خوبه بصورت رشته های ضخیمه از عطاری بخرید یه مقدار و توی قوری چهار پنج رشته بندازید وچنتا عناب ومثل چای دم کنید سریع سرفه رو قطع میکنه

تلاش میکنم.دارو میخورم...دعا کن برام

انشاالله که بهتر میشی گل نه استرس داشته باش نه نگران شو اصلا از هیچینترس❤️

عزیزمی به چیزای خوب فکر کن دعا میکنم عزیزات همیشه کنارت باشن

مرسی♥️♥️♥️♥️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

وا چرااا خوب این حجم بیداری چ خبره

خوابم نمیبره

هم از لحاظ روحی داغونمهمجسمی

تا میام یکم بخوابم یدفعه میپرم از خواب🥲

منم درد دارم نمیدونم عفونته چه کوفتیه هزار بار رفتم دستشویی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وای خوش به حاااالت ماشالا🤲🏻یکی از ارزوهامممم تو زندگی که میدونم بابتش از ذوق میمیرم همینه دختر🥺جن ...

اره عزیزم دختره هر دو

دوتا پسر هم دارم کوچیکه کلاس دومه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40