2777
2789
عنوان

بنطرتون کاشت ناخن درامد داره؟

62 بازدید | 4 پست

سلااام خعلی وقته نی نی سایت نیومدم✌🍒امیدوارم کمک کنید💜

میخوام ی کاریو شروع کنم ک درامد خوبی داشته باشع بنظرتون کاشت ناخن خوبع؟

و اگ کسی اطلاع داره بگ ک وسایلای مورد نیازش حداقل چقد هزینه میخواد!

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

ببین من یه دوره رفتم برای آموزش. دوره‌های سایت دترلند گرون بود رفتم پیش یکی از دوستان. خوب هم یاد گرفتم. دستگاهشم دست دوم خریدم ۱۵۰۰ فقط سوهانشو. ولی تهش نتونستم برم مستقل کار کنم. به روحیه‌ام نمیخورد. رفتم کارمندی. درآمدش خوبه، اگه خودت سالن داشته باشی

ببین من یه دوره رفتم برای آموزش. دوره‌های سایت دترلند گرون بود رفتم پیش یکی از دوستان. خوب هم یاد گر ...

ن سالن ک ندارم

میخوام یاد بگیرم برم تو ی سالن کار کنم

بنظرت هزینه ی وسایلش خیلی زیاده؟ اصن سود داره؟

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن سالن ک ندارم میخوام یاد بگیرم برم تو ی سالن کار کنم بنظرت هزینه ی وسایلش خیلی زیاده؟ اصن سود دار ...

ببین اگه تو هر کاری بری و بمونی سودداره. فقط نباید دلزده بشی. هزینه‌ی اولیه‌اش زیاد نیست. یه سوهان برقی و دستگاهی که لاک رو خشک میکنه. چیز دیگه نمیخوای. سالنا همه چی دارن. اگه رفتی توش، ادامه بده فقط

ببین اگه تو هر کاری بری و بمونی سودداره. فقط نباید دلزده بشی. هزینه‌ی اولیه‌اش زیاد نیست. یه سوهان ب ...

مرسی عزیزم💜