2777
2789
عنوان

بچه دوساله سکتم داده

294 بازدید | 31 پست

از دست بچم دیگه دارم سکته میکنم ...اونقدر از دیستش حرص میخورم دچار آسم استرسی شدم خیلی تو مخه خیلی همش نق میزنه گریه میکنه از ثبح ک پامیشه تا شب فقط صدصودای گریه و نق تو گوشمونه حتی نثف شب ای خداااااااااا ی رور خوش برای منو شوهرم نمونده ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بچه میاری باید به اینجاشم فکر کنی 

هر چیزی یه معایبی داره 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
وقتی بچه میاری باید به اینجاشم فکر کنی  هر چیزی یه معایبی داره

حالا نمیشه شما زخم زبون نزنی😄

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

مراجعه به  فوق تخصص کودکان

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
حالا نمیشه شما زخم زبون نزنی😄

باش 😁🌹

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
دوران بارداری استرسی بودی؟

نهنه والا دوران نوزادیش خیلی اروم بود خیلی خیلی اروم الان دیونمون کرده هرجا بگی بردمش مشاور کودک و هزار جا یجا نمیشینه هرجا میریم زهرمارمون میشه از دستش 

وای خسته شدم همه جا بردمشمشاور کودکم بردمش ذاتا این شکلیه به یران میخوام خودمو حل آویزکنم بمیرم راحت ...

ببر دکتر حتما  یک مشکلی داره  بی جهت گریه نمیکنه   بچه  ۲ساله 

سرگرمش کن با اسباب بازی و روزی  حداکثر ۲ساعت با TV

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
وای خسته شدم همه جا بردمشمشاور کودکم بردمش ذاتا این شکلیه به یران میخوام خودمو حل آویزکنم بمیرم راحت ...

ی چیزی میگم

سعی کن عملیش کن.

در مقابل تمام کارهای بچهت فقط آروم باش.

اگه ی مدت اروم باشی

با ارامش برخورد کنی

کم کم میبنی فرزندتون هم تغییر کرده

عزیزم دخترت چندسالشه؟؟دخترمنم تا۲ سالگی همینطوری بود مدام گریه جیغ همش بهم میچسبید الان خداروهزا مرتبه شکر کمترشده گریه هاش😢

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔