2777
2789

سلام دوستان کسی بوده که تا بحال سابقه لک بینی نداشته باشه و وقتی که لک دیده باردار بوده باشه؟!

من تو عمرم قبل پریود لک ندیدم ولی این ماه لک دیدم فقط یک روز 

سیکل هام نامنظمه ولی ماه پیش قرص خوردم پری بیاد!

هر وقت اون قرص رو میخورم تا سه ماه سیکل هام نهایتا ۳۵روزه میشه!

امروز روز۴۰سیکل هستم خبری نیست!

دلپیچه و گرفتگی عضلات شکم هم دارم+حالت تهوع+سینه درد تا روز ۳۸ ام هم بی بی چک منفی بود!

بخشنده باش اما زیاده روی نکن، در زندگی حسابگر باش اما سخت گیر مباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش بده. روز ۳۸ حتما نشون میده اگه باشی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم تا حالا همجین اتفاقی واسم نیافتاده این ماه موعد پریم دو روز لک بیتی خفیف داشتم خیلی کم فقط رو دستمال مشخص بود 12روز پریم عقب افتاد همه بی بی هام مثبت شد ولی امروز پریود شدم 😔عکس بی بی چکام تو تاپیکام هست

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم همه ک لکه ندارن اونایی ک دارن از لحاظ علمیش رحمشون ضعیفه ...ممن لک نداشتم تنبلی شدیدم داشتم و دکترم نرفتم اصلا پریامم نامنظم بعد از 22ردز عقب انداختن تستم مثبت شد اصلا هم انتظار بارداری نداشتم 

اخه پریودام نامنظمه😭 تا ۴۰روز صبر نکنم؟

هرچقدرم نامنظم باشه دیگه ۳۸ روز خیلیه

اگر‌میخوای صبر کنی، دنبال علائم‌نباش. بارداری تو هر بدن یه جوره.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

میای تاپیک آخرم توروخدا

عزیز لک لانه گزینی تا اونجایی که من خوندم تخمک گذاری به بعد میشه! نه بلافاصله

هرچقدرم نامنظم باشه دیگه ۳۸ روز خیلیه اگر‌میخوای صبر کنی، دنبال علائم‌نباش. بارداری تو هر بدن یه جو ...

دقیقا چون این ماه بدنم یه علائمی داشت که اصلااا ماه های قبل نداشتم!

عذر میخوام نمونه اش قطع شدن ترشحات این ماه

دل پیچه و کمر درد من اصلا قبل پری نداشتم ولی این ماه داشتم !

دقیقا چون این ماه بدنم یه علائمی داشت که اصلااا ماه های قبل نداشتم! عذر میخوام نمونه اش قطع شدن ترش ...

از نظر من که هیچکددم ملاک نیست. چون خودم تجربه کردم. فقط بیبی چک و ازمایش

دقیقا چون این ماه بدنم یه علائمی داشت که اصلااا ماه های قبل نداشتم! عذر میخوام نمونه اش قطع شدن ترش ...

من خودم اصلا تو فکر بچه هم نبودم دو هفته پیش روز بعد رابطه لک دیدم دیگه تموم شد الان چند روزه عقب انداختم امروز بیبی زدم مثبت شد پر رنگ دو تا خط اما بازم شک دارم فردا میرم ازمایش میگم شاید خطا بده بیبی چک