2777
2789

یکی از دوستام میگه شمارتو بده من بهش شک دارم قبلا چند باری دادم ولی از ایناییه که هروز یه خط داره میگه شمارتو بده تو واتساپ یه چیز خنده داری برات بفرستم تو اینستا نمیشه حالا من به خاطر همین که هروز یه خط و یه دوست پسر داره میترسم بهش شماره بدم چون خوب خطم تا حالا مزاحم تلفنی نداشته و نمیخوام داشته باشه یکم حساس ترم

چی بگم بهش چکار کنم بیخیال بشه

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست فاب ات بود که حساس نمیشدی  اینجوری ک میترسی احتمالا یه دوست خیلی معمولی حتی پاینتر&nb ...

آره دوست ساده ایم ولی چون دروغگویه و خیلی دوس پسر داره نمیدم

گفتم اتفاقن گف نه تو واتساپ

بگو نه نمیدم چیه گیر دادی کار داری تو تل یا اینستا بگو دیگه

بهتره یاد بگیری راحت نه بگی دنبال بهونه هم نباش 

برای نظر و حس خودت ارزش بیشتری قائل باش تا خواسته ادمی ک بهش اعتمادم نداری

لطفا لایک نفرمایید😅

آره دوست ساده ایم ولی چون دروغگویه و خیلی دوس پسر داره نمیدم

خب دیگع بگو یه شماره ثابت اگه تو اون گوشی صاب مونده ات داری بده هر وقت لازمت داشتم میزنگمت 🤣😂بد خودش حتما میگیره که شماره ثابت که هیچ گوشیش مخابرته

خب دیگع بگو یه شماره ثابت اگه تو اون گوشی صاب مونده ات داری بده هر وقت لازمت داشتم میزنگمت 🤣😂بد خو ...

😂😂😂😂 بخدا هر روز یه پیج هر روز یه شماره هرروز یه دوسپسر

بگو نه نمیدم چیه گیر دادی کار داری تو تل یا اینستا بگو دیگه بهتره یاد بگیری راحت نه بگی دنبال ...

حق با توعه مرسی از راهنماییت عزیزم❤