2777
2789

دوستان لطفا پزشک خوب برای سرطان سینه معرفی کنید اگه از اطرافیانتون کسی این مشکل رو داشته و درمان شده 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😉

یا من اسمه دوا و  ذکره شفا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله مورد حل بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نذر سلامتی بکنین هرچی در توان ، ان شاالله حل میشه

فقط برای موردهای پزشکی به نظر یه پزشک اکتفا نکنین 

از سایت دکتر باب یا نوبت دات آی ار هم برای بعضا دکترها نظرات زیادی هست

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

انشاءالله شفا پیدا کنه کسی که مریضه

سرچ کن همینجا نی نی سایت خیلیا تجربه هاشونو گذاشتن

من خودم یکی از نزدیکام سرطان معده داره الان داشتم تاپیکارو زیر و رو میکردم

یکی گفته بود با عسل طبیعی اصل و سیاه دونه کوبیده سرطان یکی از ندیکاش درمان شده

دوسین عالیه

⚘خدایا شکرت❣