2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایسوس بگیرید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

لنوو

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
اچ پی

دوست شوهرم همین مارک داره میخاد بفروشه میگ ۵تومن

ظاهرش خیلی تمیزه خیلی

من اطلاعات ندارم ازش ،بنظرت خوبه بخرمش

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
دوست شوهرم همین مارک داره میخاد بفروشه میگ ۵تومن ظاهرش خیلی تمیزه خیلی من اطلاعات ندارم ازش ،بنظرت ...

خالم داره خیلی خوبه ولی اصلا دست دوم نگیر من پارسال گرفتم از اشناااا کلی تعریف گرد ولی اینقد داغوونه ک نگو افتضاح هنگه خیلی برنامهام روش نصب نمیشه دیروز رفتم برنامه بریزم گفت نصب نمیشه خیلی قدیمیه یکی باید بخری خیلیم لازم دارم بد شرایطیه😑 اینارو گفتم که بگم دست دوم نخرید حتی اگه گفتن عالیه

اینم میگذره...
خالم داره خیلی خوبه ولی اصلا دست دوم نگیر من پارسال گرفتم از اشناااا کلی تعریف گرد ولی اینقد داغوونه ...

اها ممنون عزیزم از راهنماییت♥️

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️