2777
2789
شیطان پرست که نیستن.من تخقیق کردم نوشته شرط اول عضوگیری باید به خدا اعتقاد داشته باشن .اماکارهای مخو ...

از شروطشون خداپرستی هست. اما خدای واحد رو قبول ندارند. به ابلیس میگن خدا

اگه سخنرانی های استاد رائفی پور رو گوش کنید درمورد فراماسون ها اطلاعات زیادی میگیرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم ثروتمندن و همه جا نفوذ دارن کل اتفاقا رو میگن اونا تعیین میکنن ک بیوفته حتی دیزنی تا هالیوودم نفوذ کردن 

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

گروهی از بنایان و معماران انگلیسی و فرانسوی بودن که بعد از اینکه دور هم جمع میشدن و در رابطه با ایده هاشون صحبت میکردند یه نوشیدنی میخوردن که همه چیز فراموششون بشه چیزی لو نره اینا بعد ها شکلشون عوص شده تبدیل به گروه شیطان پرستان شدن

از شروطشون خداپرستی هست. اما خدای واحد رو قبول ندارند. به ابلیس میگن خدا اگه سخنرانی های استاد رائف ...

شاید من نمی دونستم.در کل منم موافقم اونها تعریفشون از خدا با ما مردم عادی یکی نیست.چون همه چیز رو انحصاری کردن

تعریف کلی داری بهم بگی نماد تک چشمون برای چیه

گروه نابغه ها و گرداننده زمین و کشورها....مخفیانه البته

نماد چشم هم همون چشم سوم هست....هم تو بودایی معنی داره هم اکثر دین ها....چشم ای هست که مثلث تشکیل می ده.هر ضلع معنی خاص داره.اما در کل خیلی پیچیده است .باید کلی بری گوگل کنی بخونی.

فراماسیون ها شیطان پرست نیستند 

اتفاقا کاملا برعکس گفتید 

شیطان پرست واقعی هستن😊

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

استارتر تاپیک تو قفل کن بعضیا دارن چرت میگن 

فراماسون ها شیطان پرست هستن 

و اتاق فکر کسی هم نیستن

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

فراماسون ها یه فرقه شیطان پرستی هستن که چشم سومشون بازه و میتونن چیزای ماوراالطبیعی رو ببین کلا هیچکی اطلاعات زیادی ازشون نداره و فقط در این حده که یه گروه مخوفن و بیشترشونم سیاستمدارن و یسری علامتم دارن علامت تک چشم هم همون علامت چشم سومه که وسط دوابرو کمی بالاتره و علامت های دیگه ام دارن و میگن که تو همه جا نفوذ کردن مثلا تو همین ایموجیا علامتاشون هس مثه اینا 👈🤟🤘🤝👁✡

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
اتفاقا کاملا برعکس گفتید  شیطان پرست واقعی هستن😊

من قبلا یه مستند در این مورد دیدم که میگفت نیستن، هر کسی هر اطلاعاتی که داره رو میتونه به اشتراک بزاره حالا کسی که زیاد براش موضوع جدیه میتونه بیشتر تحقیق کنه

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.