2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن تو مقاله و یا یوتیوب بهتر جواب میگیری

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

فراماسون ها رو معماران دنیا می نامند و انگار گروهی هستن که کل دنیا دستشون هست و مهم ترین اتفاقات دنیا رو که در سرنوشت دنیا تاثیر میزاره رو اونا تعیین میکنن

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

عزیزم اینترنت بزنی میاره.یه گروه هستن از همه کشورهاهم عضو دارن.قبلا ها معمار های نابغه بودن اما الان نابغه ها و عوامل تاثیر گذار روی مردم بیشترشون فراماسونر هستن.کارهاشون هم مرموزه.مثلا دلار امریکا مال خودشونه.شرکتهای مهم مال اونهاست.کلا روی کره زمین تاثیر دارن.خوب یا بد معلوم نیست

فراماسون یعنی گروهی که ماوراالطبیعیه رو اجرا میکنن و تمام چاکراهاشون بازه و قدرت متافیزیکی دارن

حتی اینقدر توانایی های زیادی دارن که شاید متوجه بشن الآن اینجا داره دربارشون صحبت میشه

میگن شیطان پرستن ولی من درمورد این نکته خودم اطلاعی ندارم

گروه های مخفی شیطان پرستی که نمادهای خیلی زیاد و مختلفی دارند از مثلث تک چشم گرفته تا هرم و...این نم ...

شیطان پرست که نیستن.من تخقیق کردم نوشته شرط اول عضوگیری باید به خدا اعتقاد داشته باشن .اماکارهای مخوفی می کنن.