زیباخفته مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 عنوان اهل دلا بیان بگن کجا بهتره سوباتان یادیلمان یا اشکورات 136 بازدید | 3 پست چجوری میشه رفت که مناسب دربیاد از لحاظ اسکان و...نوزاد ۱ماهم میشه برد ؟باتوجه به اینکه سخت سفر نیستیم دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین 1400/04/07 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلsea2 عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 13350 اینا ک گفتی کجا هستیاد سوباسا و کاکرو افتادم🤣 ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
زیباخفته مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 اینا ک گفتی کجا هست یاد سوباسا و کاکرو افتادم🤣 خخخ مال ییلاقات رشته دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
زیباخفته مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 هیچکی نیس اینجا دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین