🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بلهههه همه این کارارو میکنند ب من با پیج فیک پیام داد من فهمیدم اونه تازه بعدا او داد ک شمارمو از گ ...
چقدر وحشتناک
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
البته اگه بلاک باشن و فالو نداشته باشن این حرفا آره میکنن
نه بلاک نیس مغروره
چندوقت پیش یکی با آیدی فیک اینستا بهم پیام داد و التماس که بیا باهم اوکی بشیم من گفتم احساس میکنم منو میشناسی و اومدی امتحانم کنی(چون خیلی مذهبیه) و بعد قسم خورد نه ب خدا قسم و نمیشناسم شمارو و...
البته حس میکنم اونه شایدم طرف راست میگفته
اینستا ک خیلی ضایع بود آخرم زیر بار نرفت چون من گفتم بفهمم کیه وای ب حالش چون خیلی جدیم سر اینکه کسی سر کارم بزاره پسرا از ۲۰ کیلومتری رد نمیشن خیلییی ضایع بود من از اولین پیامش متوجه شدم خودشه شماره ولی خیلی خندیدم جالب بود برام فک کن ی پسر ۲۷ ساله خیر سرش مردی شده باشه بعد یواشکی از گوشی فامیلمون شمارم برداشته بود من خرم تو یکی از برنامه هام عکسای رو پروفایل بود میگفت آنقدر جوش میزدم عکس میزاری پروفایلت
اینستا ک خیلی ضایع بود آخرم زیر بار نرفت چون من گفتم بفهمم کیه وای ب حالش چون خیلی جدیم سر اینکه کسی ...
حالا اینی که من میگم چندوقت پیش یکی با آیدی فیک اینستا بهم پیام داد و التماس که بیا باهم اوکی بشیم من گفتم احساس میکنم منو میشناسی و اومدی امتحانم کنی(چون خیلی مذهبیه اگه اونی که فکر میکنم باشه) و بعد قسم خورد نه ب خدا قسم و نمیشناسم شمارو و...
البته حس میکنم اونه شایدم طرف راست میگفته
اینی ک من میگم تهه مذهبی بودنه میگم ک خیلی ضایع بود خودشه ولی بااازم وقتی اوکی شدیم زیر بار نمیرفت ...
احساس میکنم هم من هم تو نشخوار ذهنی داریم که فکر میکنیم اینارو با پیج فیک میشناسیم و اینا راست نمیگن
یک درصد احتمال بدیم؟
ببین من با خیلی چیزا مطابقت دادم بعد حدس زدم اونه خواستی بیا تو یکی از برنامه ها باهم حرف بزنیم
ایتا داری آیدی بده