2777
2789
عنوان

راهکار های موم کردن شوهر

855 بازدید | 28 پست

سلام خانوما 

بیاید دور هم جمع بشیم و راهکارایی که باعث میشه یه مرد رو بتونیم کاملا خام کنیم و کاری کنیم که هر چی میگیم رو قبول کنه رو کنار هم بیاریم تا بتونه کمکی باشه هم برا مجردا و هم بهبود روابط متاهلا 

من خودم تازه در حال اشناییی با خواستگارم هستم و معلومه که دوسم داره ومیخوام یه جورایی وابسته اش کنم به خودم چون سر یه مسائلی اختتلاف نظر داریم میخوام از این راه بتونم کاری کنم که با تصمیماتوو کارام موافقت کنه همیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول به خودش وخانواده احترام بزاری وحتی اگه خودش از خانوادش بد گفت تونزاری وبگی خانوادت هستن برات زحمت کشیدن امتحان کردم که میگم

دوم از لحاظ مسایل جنسی تامین کنی بقیش حله 

اول از همه باید خانواده خودت جلو شوهرت بهت ارزش قائل بشن که اونم لرات ارزش قایل بشه دوم هم اکه خدای نکرده خانواده شوهرت بد بودن اصلا بدشون را به شوهرت نگو خودت جوابشون رابده