2789
عنوان

امروز راجب مردهایی که دختر دارمیشن یکی یه چیز گفت برگام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 136 پست
خداوندفقط وفقط به پدران مهربان دخترمیده هرمردی لایق پدردختربودن نیست حضرت محمدپس چرادختردارشده؟

لطفاشمام ازاون طرف بوم نیفتین تواشناوفامیل مادوتامردهست که اگه ازاخلاق وتقوا وخلاصه درجه یکی بخان حرف بزنن اسم اون دونفرمیاد.هردوشونم دخترندارن یکیش دوتاپسرداره یکیشون سه تا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای چقدر حرفای احمقانه ادم میشنوه.....یا خدا.....من برادر ندارم و پدرم هم  مرد مومن و چشم پاک و متدینی بوده و هست....

کی میخواد این تفکرات احمقانه جمع بشه ؟؟

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
دیگر نگران تعیین جنسیت خود نباشید @کلیه_مادرهای_اقدامیه_نی نی _سایتی

بلکه شوهران توبه کرده از دحتر بازی را انتخاب کرده و پسر بزایید

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
ماذرایی ک پسردارشدن چی جبران چ کارمادر😂

اونا کلی کشته مرده داشتن که باهاشون ازدواج نکردن 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

وااااا چه مزخرفاتی

هیچم اینطور نیس دختر دار شدن یادپسردار شدن هم ارثی هستش هم به مزاجه گرم وسرد مربوطه

الانم که دیگه میشه جلو جلو هرجنسیتی خواسی انتخاب کنی وبچه دار بشی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

چرت تر از این حرف ب عمرم نشنیده بودم 

منم مردی رو میشناسم که هرزه ی ب تمام‌معناست ولی خدا بهش دختر نداده پس اونو خدا دوست داشته؟؟یا از اقوام خدا بوده ک بهش دختر نداده؟؟

این‌بنده خدا پا به سن گذاشته متوجه نمیشده چی میگفته 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.