2777
2789
عنوان

تاتوی ابرو با چه روشی خوبه؟

3338 بازدید | 47 پست

سه تا روش اصلی وجود داره 

سایه ابرو که قدیمی و خیلی آسیب زنندست به این صورت که مثل یه ماژیک دور ابرو خط میندازن و داخلشو پر میکنن

روش بعدی هاشور با دستگاه برقی که بهش میگن میکروپیگمنتیشن

روش سوم هم هاشور با قلم که میگن میکردبلیدینگ که از همشون طبیعی تر و بهتره 

اگر سوالی دارید میتونید بپرسید .

حق باهاته#  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاتوی ابرو با هر کدوم از روشهایی که گفتی فقط برای اونایی خوبه که ابروی خودشون حالت و فرم مناسب داده و شاید کمی بعضی قسمت هاش خالیه یا متقارن نیست 

کسی که ابروی نازک داره یا بدون فرم خوب نیست هیچ کدوم از اینا ، انگار نقاشیه 

من هاشور و میکرو بلید کردم ولی پشیمونم سایه موندگارتره

شما نمیتونی انتظار داشته باشی که با یکبار هزینه تا آخر عمر ابروهات زیبا باشن 

سایه با وجود ماندگاری بالا اما بعداز چندسال کمرنگ و بد رنگ میشه و سال‌های زیادی این تاتوی قدیمی و بدرنگ روی پوست شما میمونه و مجبورید بخاطر پوشوندن همون دائم از مواد آرایشی استفاده کنید 

برای پاک کردنش هزینه زیادی لازمه

تازه موهای ابروی خودتونم میریزه

همه ی اینا در بهترین حالیشه که سایه رو خوب ب آتون زدن 

اون بنده خطاهایی که موقع هایی که ابرو شیطونی مد بود سایه زدن هنوزم درگیرن

تاتوی ابرو با هر کدوم از روشهایی که گفتی فقط برای اونایی خوبه که ابروی خودشون حالت و فرم مناسب داده ...

اصلا اینطور نیست 

این مهارت تاتوکاره که چطور ابروی باریک شمارو طبیعی پهن کنه برای همین مهمه که پیش چه کسی این کاررو انجام میدید 

البته که انتظار معجزه نباید داشت اما میکروبلیدینگ برای دوستانی که ابروهای نامتقارن و بدفرم و باریک دارن مناسبه 

کسی که ابروهاش فرم داره چرا باید هزینه کنه

مرسی از توضیحاتتون...اینکه از کجا بدونم چیکار باید بکنم؟؟؟چطوره؟؟؟

از کدوم شهر هستید ؟

حتما حتما یک تاتو کار خوب پیدا کنید ، حتی اگر لازم شد از چندجا بپرسید 

نمونه کارهاشون رو ببینید و مطمئن شید نمونه کار خودشونه

از کدوم شهر هستید ؟ حتما حتما یک تاتو کار خوب پیدا کنید ، حتی اگر لازم شد از چندجا بپرسید&nbs ...

متشکرم بابت پاسخگوییتون.اهواز هستم...تا حالا اصلا تاتو یا کارای مشابه اش رو انجام ندادم..واسه همین استرس دارم نکنه پشیمون شم..ولی واقعا نیاز ب یک تغییر اساسی دارم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
متشکرم بابت پاسخگوییتون.اهواز هستم...تا حالا اصلا تاتو یا کارای مشابه اش رو انجام ندادم..واسه همین ا ...

من خودم ایلام هستم 

اما از همکاران میشناسم که اهواز هستند (ایشون هم‌میش خانم مریم حمزه ای دوره دیدند) اگر خواستید بهتون معرفیشون کنم پیام ارسال کنید

من خودم ایلام هستم  اما از همکاران میشناسم که اهواز هستند (ایشون هم‌میش خانم مریم حمزه ای دوره ...

ممنون میشم اگه معرفیش کنید..هم من هم اینکه کسیای دیگه ممکن این تاپیک رو ببینن بکارشون بیاد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️