2777
2789
عنوان

قطره ویتناگوس کسی خورده؟

66 بازدید | 11 پست

کسی خوردن؟اثر داره؟

من ماه پیش خوردم الان ۵روزه عقب افتاده، باردار نیستم چون نه علایم دارم نه عادی باردار میشم 

کیست میست نشه

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵ماه خوردم باردار شدم ولی سقط شد،اگه بهش حساسیت نداری بخور،من بخاطر لک بستیم می‌خوردم ولی اثر نکر ...

واقعا پس راسته باردار می‌کنه ، نکنه باردار شدم ،جلوگیری ۷ساله ندارم دوبار با دارو باردار شدم سقط شدن ولی از گیاهی انتظار ندارم هم اینکه علایمی ندارم دوبار تجربه بارداری داشتم دیگه 

من قرصش رو کمتر از یه ماه خوردم و همون ماه هم باردار شدم

قرصش رو چجور باید خورد؟قطرش رو تقریبا از روز ۵خوردم تا ۱۴ روزی ۴۰قطره اخر شبا میریختم تو اب میخوردم

من ۵ماه خوردم باردار شدم ولی سقط شد،اگه بهش حساسیت نداری بخور،من بخاطر لک بستیم می‌خوردم ولی اثر نکر ...

از کجا بدونم حساسیت دارم؟ 

من پری هام نامنظمه ولی این ماه که خوردم تاثیری نداشت ، اگه باردار نباشم ، بی بی چک دارما ولی میگم نیستم اونم حیف نشه 

واقعا پس راسته باردار می‌کنه ، نکنه باردار شدم ،جلوگیری ۷ساله ندارم دوبار با دارو باردار شدم سقط شدن ...

آره به تخمک گذاری کمک میکنه،من تنبلی تخمدان دارم ولی خب باردار شدم،نمیدونم بخاطر تاثیر ویتاگنوس بوده یانه،ولی خیلیا باهاش باردار شدن

از کجا بدونم حساسیت دارم؟  من پری هام نامنظمه ولی این ماه که خوردم تاثیری نداشت ، اگه باردار ن ...

ویتاگنوس تو دراز مدت تاثیر میزاره،تو بروشورش هم نوشته که حداقل باید ۶ماه استفاده شه تا اثر بزاره،بعضی ها با خوردنش خارش پوستی میگیرن،اگه اینجوری نیستی ادامه بده 

قرصش رو چجور باید خورد؟قطرش رو تقریبا از روز ۵خوردم تا ۱۴ روزی ۴۰قطره اخر شبا میریختم تو اب میخوردم

من روزی دو تا قرص ویتاگنوس و یدونه آگنوکاستون میخوردم، دکتر بهم گفته بود تخمکات کیفیت نداره فعلا باردار نمیشی ولی همون ماه باردار شدم. قطره ش رو اطلاع ندارم

ویتاگنوس تو دراز مدت تاثیر میزاره،تو بروشورش هم نوشته که حداقل باید ۶ماه استفاده شه تا اثر بزاره،بعض ...

نه مشکلی نبود ، فقط روز۱۵یا ۱۶ بود که تخمدانم تیر میکشید انگار 

من روزی دو تا قرص ویتاگنوس و یدونه آگنوکاستون میخوردم، دکتر بهم گفته بود تخمکات کیفیت نداره فعلا بار ...

به سلامتی انشالله، اگه خواستم باردار بشم امتحان میکنم