2777
2789
عنوان

امروز صبح دنیا رو سرم خراب شد 😢

939 بازدید | 14 پست

میشه برام دعا کنید خیلی حالم بده ،یعنی هیچوقت نیومده ما خوش باشیم😢💔

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ؟ انشالله آرامش به زندگیتون برگرده 

ی اتفاقی افتاد که نباید می‌افتاد ،خیلی ممنون🌷🌷

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

ایشلا امروز ی اتفاقی بیفته دلت شاد شه

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
ایشلا امروز ی اتفاقی بیفته دلت شاد شه

امید وارم ،ممنون عزیزم🌷

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله حاجت روا بشید التماس دعا

منم به شدت نیاز دارم به ارامش ابدی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله حاجت روا بشید التماس دعا منم به شدت نیاز دارم به ...

خیلی ممنون ،انشالله شما هم به آرامش برسی

خیلی ممنون ،انشالله شما هم به آرامش برسی

ان شاءالله هممون

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

منم صبح استوری خواهرمو دیدم بیمارستانه داشتم دق میکردم گفت بخاطر عفونت بستری شده و سنگ صفراهم داره

تا الان خودمو نگه داشتم ولی دیگه طاقت نیاوردم زدم زیر گریه 😭😭

احتمالا عملش میکنن

بیقرارم نمیتونم اروم بشم😭😭

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
عزیزم هر کسی تو این دنیا یه طوری مشکلات داره. توکل کن به خدا ان شاالله که ارامش بیاد سراغت.

ممنون ،ان شالله

منم صبح استوری خواهرمو دیدم بیمارستانه داشتم دق میکردم گفت بخاطر عفونت بستری شده و سنگ صفراهم داره ...

الهی بمیرم ان شالله خوب میشن،نگران نباش ،توکلت به خدا

الهی بمیرم ان شالله خوب میشن،نگران نباش ،توکلت به خدا

خدانکنه عزیزم

ممنون از دعات💗

من خیلی به خانوادم وابستم دعا کن براش

خودش خیلی روحیش خوبه ولی من داغونم😢

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤