2777
2789
عنوان

آبجیم میگه میخوام آرایشگاه vip برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 32 پست
اگه یه آرایشگاه برید ،تو رو خاصتر درست میکن تا خوشگلتر از همراهت بشی

آفرین این بهترین ایده هستش

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نامزد بود یه هفته بعد من عروسیش بود

آخی چه جالب

اختلاف سنیتون نزدیکه؟

در کل اینجوری نیستی که خودتو خواهرتو مقایسه کنی؟

مثلا همسرشو با همسر خودت

درآمدتو 

وضع زندگی و اینا

ببخشید میپرسم ولی برا زندگی خودم مهمه...

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خاستم برا نامزدی داییم برم vipگفت ۳ تومن نمیدونم چطور فقط  میکاپ میشه سه تومن اخه اونم تو شهر کوچیک

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜
آخی چه جالب اختلاف سنیتون نزدیکه؟ در کل اینجوری نیستی که خودتو خواهرتو مقایسه کنی؟ مثلا همسرشو با ...

هردومون خیلی شبیه فقط چشای اون مشکیه واسه من عسلی عروسی من لنز طوسی گذاشته بود خیلی خوشگل شده بود ...ازمن ۴سال کوچیکتره و خیلی صمیمی هستیم اگرهم کمبودی تو زندگی ازهرنظرباشه پابه پای هم حل میکنیم حسادت بینمون معنی نداره 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
هردومون خیلی شبیه فقط چشای اون مشکیه واسه من عسلی عروسی من لنز طوسی گذاشته بود خیلی خوشگل شده بود .. ...

حتما شوهراتون در یک سطحن

انشالله خوشبخت بمونید❤🙏🏻

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
حتما شوهراتون در یک سطحن انشالله خوشبخت بمونید❤🙏🏻

ممنون عزیزم

نه دریه سطح نیستن ولی باهم جورن همسرامونم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
حتما شوهراتون در یک سطحن انشالله خوشبخت بمونید❤🙏🏻

سلام ببخشید یه سئوال دارم پسرم سه سال وشش ماهشه قند ناشتاش ۱۰۳الان دکتربراش قند ناشتا دوساعت بعد وسه ماهه نوشته مثلا فردا ببرم ازمایش امروز بهش موز بدم بعد صبحانه چی بدم  ممنونم 

سلام ببخشید یه سئوال دارم پسرم سه سال وشش ماهشه قند ناشتاش ۱۰۳الان دکتربراش قند ناشتا دوساعت بعد وسه ...

سلام عزیزم اگر منظورتون قند غیر ناشتاعه چیزایی که همیشه میدین رو باید بدین بخوره ترجیحا آبمیوه و شکلات و کیک نباید زیاد بخوره آبمیوه مصنوعی منظورمه

خیلی واضح متوجه سوالتون نشدم🙁