2777
2789
عنوان

استقلال مالی دختر نوجوون

229 بازدید | 9 پست

نظرتون درباره استقلال مالی دختر نوجوون درکنار درسش چیه؟؟ ی دختری ک مهارت داره و درسشو هم میخونه ساز میزنه زبان میره و ... ولی دوست داره استقلال مالی داشته باشه و دستش توجیب خودش باشه؟؟  کارای اینترنتی مثلا

شما چ کارایی ک توخونه باشه یا کلا مناسب باشه پیشنهاد میدین؟ خودم مدنظرم وبلاگ نویسی بود یا نویسندگی...مثلا ی وبلاگی چیزی باشه ک توش درباره مهارتی ک داره (مثلا موسیقی) مطالب آموزشی بزاره...درآمدشم مهم نیس قدری باشه ک ی دختر نوجوون بتونه دستش توجیب خودش باشه...

نظرتونو بگید خودتونم اگ پیشنهادی دارین بگید .

راهنمایی کنین لطفااااا

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه . تبریک میگم  که بفکر درآمدزایی هستی آفرین . میتونین به کوچیکتر از خودتون که سطح زبان ...

ممنونم 

بله توفکرم بود ک تدریس کنم

نظرتون درباره نویسندگی چیه؟

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

ای بابا هیچ کس نیست یعنی؟؟

ممنونم  بله توفکرم بود ک تدریس کنم نظرتون درباره نویسندگی چیه؟

نویسندگی عالیه بشرطی که مطالعه داشته باشی و چیزای مفید و جذاب بنویسی . نه چیزای چرت و پرت که آخرش فوحش بدن که این چه چرتی بود که خوندم . اگر امکانش رو داری کلاس نویسندگی برو خیلی کمکت میکنه

نویسندگی عالیه بشرطی که مطالعه داشته باشی و چیزای مفید و جذاب بنویسی . نه چیزای چرت و پرت که آخرش فو ...

مطالعه دارم اتفاقا خیلی کتاب می‌خونم 

چیزای مفید و جذاب مثلا چ موضوعاتی؟

یا حتی میتونی عرضه اولیه بخری به یه درصد از سوددهی که رسید بفروشش . دوباره پول رو بذار برای عرضه اولیه های بعدی  . فقط لطفا تا علمشو بدست نیاوردی کار دیگه ای توی بورس نکن . فقط عرضه ی اولیه بگیر .شاید الان اوناییکه توی بورس ضرر کردن بیان بگن بورس چرته و فلان ، ولی خب خیلیا توی همین بازار خراب سودای خیلی خوبی کردن . خواهش میکنم اگر میخوای وارد بورس شی فقط عرضه اولیه بگیر ، چون اگر بلد نباشی همچی به باد میره .پولش کم هس ولی خب بهتر از هیچیه 

بستگی داره شما تو چه موضوعی دست داشته باشی . هر رشته ای بالاخره مخاطب خاص خودشو داره 

بله ممنون از راهنماییتون