2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب و لرز داره؟

تب نشانه عفونته ها

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

ازمایش تب مالت حتما بده ولی در کل چکاب شه عفونت داره

اسی تب مالتو یادت نره بگو دکتر براش بنویسه

تجربشو دارم ک میگم بهت

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

سلام 

من اوایل فروردین اینطوری شدم، هفته اول فقط شبها تبرداشتم،تبم تا نزدیک ۴۰ می‌رفت با اینکه استامینوفن می‌خوردم. هفته دوم سرفه و تنگی نفس وتپش قلب هم پیدا کردم. تست کرونا و سی تی اسکنم منفی بود. هر دکتری هم رفتیم فقط میگفتن ممکنه کرونا باشه،هیچ تشخیص دیگه ای نداشتن. هفته سوم هم به همین منوال بود از هفته چهارم رو به بهبودی رفتم

اخرم متوجه نشدین چیه? من باردارم میترسم بیماری باشه ازش بگیرم

نه والا نفهمیدن. خودم رفتم عمومی دادم برام آزمایش عفونت خون و ادرار نوشت. توی خونم عفونت بود اما علتش رو نمیدونم. نزدیک به ۷ تا متخصص رفتیم.

فقط رعایت کن که نگیری، بشقاب و اینا رو جدا بزار،فاصله ات رو حفظ کن.ممکنه کرونا باشه یه وقت