2777
2789
عنوان

بیاین کمک:))

67 بازدید | 3 پست

خانوما یه کرم خوب میخام برای صورتم،من زیاد بیرون نمیرم و اگه برم آرایش نمیکنم،ولی خونه فامیلا کرم خوبی ندارم ک بزنم و خیلی ضایعس:(،اگه کرم پودر خوب برای پوست چرب میشناسین ک پوشانندگی بالا داشته باشه بهم معرفی کنین مرررسی فداتون بشمممم🥺💜

این روانیُ خودت ساختی پس به چی زُل میزنی ":)             باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین می کنم من می توانم می شود ، آرام تلقین می کنم با عکس های دیگری تا صبح صحبت می کنم با آن، اتاق خویش را بیهوده تزئین می کنم سخت است اما می شود در نقش یک عاقل روَم،ن شب دعایت می کنم  ن صبح نفرین می کنم حالم ن اصلا خوب نیست ، تا بعد بهتر می شوم فکری برای این دل ِ تنهای غمگین می کنم:)
عزیزم منم پوستم چربه‌. خوبه بدونی ک کرم پودرهایی که پوشانندگی بالایی دارند در اصل میزان چربیشون خیلی ...

واقعا نمیدونستم🤦🏻‍♀️،من گاهی اوقات فقط میخام چون زیاد مهمونی نمیرم شاید ماهی دوبار،جوشا رو محو میکنه و ماندگاریش چقدره؟

این روانیُ خودت ساختی پس به چی زُل میزنی ":)             باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین می کنم من می توانم می شود ، آرام تلقین می کنم با عکس های دیگری تا صبح صحبت می کنم با آن، اتاق خویش را بیهوده تزئین می کنم سخت است اما می شود در نقش یک عاقل روَم،ن شب دعایت می کنم  ن صبح نفرین می کنم حالم ن اصلا خوب نیست ، تا بعد بهتر می شوم فکری برای این دل ِ تنهای غمگین می کنم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونستم🤦🏻‍♀️،من گاهی اوقات فقط میخام چون زیاد مهمونی نمیرم شاید ماهی دوبار،جوشا رو محو میک ...

کمرنگ می‌کنه 

خوبه مهمونی رو ساپورت می‌کنه اما حتما از ی مشاورپوست کمک بگیر قطعا مارکهای بهتری هم هستن