2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام رژیم اب امتحان کنم

البته میگن خیلی خطرناکه امکان کما  هست

قلب هم مشکل پیدا میکنه

ولی میخام انجام بدم

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
میخام رژیم اب امتحان کنم البته میگن خیلی خطرناکه امکان کما  هست قلب هم مشکل پیدا میکنه ولی م ...

واقعا راست میگی دوست عزیز؟ میتونی طاقت بیاری؟

محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود ...
واقعا راست میگی دوست عزیز؟ میتونی طاقت بیاری؟

دیگه مرگ یکبار شیون  یکبار

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
چطوریه؟

هیچی نمیخوری فقط اب هیچی حتی میوه  چای قند   هیچی هیچی هیچی

شما وزن کم کردی باهاش؟

بله یه مدت تونستم وزن کم کنم در حد ۲ یا ۳ کیلو اما همونطور که گفتم برای من شمردن کالری چیزایی که میخوردم واقعا سخت بود. چه بسا خیلی وقتا عذاب وجدان میگرفتم که نکنه تعداد لقمه هامو درست وارد برنامه نکرده باشم و بیشتر خورده باشم واسه همین این روشو گذاشتم کنار.

در حال حاضر هم رژیم فستینگ دارم که ۱۶ ساعت از روز چیزی نمیخورم و ۸ ساعت باقیمونده رو هر چیزی دلم خواست به اندازه نیاز بدنم میخورم.

محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود ...